"You're my sunday.."

Photography / Permalink / 6
Sjuukt tråkig söndagskväll här i Österrike. Sitter bara och bråkar med alla äckliga flugor som är överallt.
Vi har dock varit duktiga och dammsugit våningen idag och gjort rent lite överallt. Blev precis klar med en tvättmaskin och satte igång en diskmaskin så man blir av med det :P
Saknar alla mina pryttlar från lägenheten. Lättare att vara lite spontan och ta bilder då. Men med lite te och halsband kan man göra mycket hihi!

Nej ska svara på en massa kommentarer nu och käka chips. Pussas


#1 - - K a j s a j i . c o m:

Nää, får väl se! Vi är i Norge nu så jag försöker spara lite pengar så jag kan åka dit och vara där så pass länge att jag lär mej något. Kanske kan hitta något jobb efter ett tag när jag lärt mej språket bättre.



Han är ifrån ett ställe som heter Fresach, i Kärnten. Typ 20 minuter ifrån Villach. Jättemysigt ställe. Vart är det ni bor? Och vad jobbar din pojkvän med? Jobbar du nånting där föresten?

#2 - - Sanna:

Nu är ja grymt sugen på en nu design igen.. :P

Hur mycket tog du nu??

#3 - - Klara:

Okej har lagt till dig på msn :) Skickar mailet så fort det är klart :)

#4 - - Anonym:

Ah okej, det är ju rätt smart. Något liknande borde inskaffas här i sverige eller egentligen i alla länder.

Jag som är en sådan djurvän avskyr när folk har inskaffat en hund tex. och sen intehar tiden och hunden far illa och måste omplaseras. Vilket är hemskt. Skulle vilja ta hand om så många hundar som förtjänar en andra chans..Vad har du för hundras?

#5 - - K a j s a j i:

Han bor i Norge med mej just nu. Men han har rätt mycket hemlängtan och vill gärna flytta hem så fort som möjligt. Måste bara klura ut hur det ska gå för mej utan språket så det är därför vi sparar pengar, lite "ifall att" :)



Är ju ett fantastiskt land i alla fall. Ska följa din blogg nu, antar att du kanske bloggar en hel del om livet där? : )

#6 - - Anonym:

Jo jag vet, fattar inte varför dom tog bort den. Hoppas att det på något sätt kan komma tillbaka och hjälpa flera hundar. Ah okej, jo det blir ju 2 hundar du har. Mysigt! Jag har en tibetansk spaniel hane på 9 veckor, 10 på tisdag. Så otroligt mysig. Tom. skaffat han en egen blogg där andra hundägare kan läsa :)

Till top