A passion for chocolate..

Vardag / Permalink / 12
De som haft hand om Whisky verkar inte sagt åt honom någonting överhuvudtaget utan han har fått göra precis som han velat. Nu skäller han när folk går förbi gården, när man har honom i koppel och han sitter bredvid. Det har han aldrig gjort innan. Skällt på människor som gått förbi när han varit lös har han gjort, men aldrig när han suttit i koppel och man stått brevid honom.

Kan fortfarande inte ladda ner ett dugg till iPhonen. Inte ens gratisappar. Sjukt störande och ingen verkar veta svaret utan de har bara hoppat igång av sig självt. Jäkligt mysko. Ska nog försöka skapa ett nytt konto, radera det jag har och göra ett nytt! Då kanske de funkar.

Annars så har jag sökt 4 jobb idag *klappa på axeln* varit ut och fått igång saaben och varmkört den och snart är det dags för lite kycklinggryta. YUUUMMIIIIIEEE! Hoppas ni har en mysig dag sötisar. Puss puss

Älskar att prova nya smaker :D och hittade den här. Letade efter nya marabou mjölkchokladen med passionsfrukt men den hade dom inte så det fick bli den här istället. Spännande!
#1 - - Mikaela:

Svar: Ja, det kan jag tänka mig. Hade det inte varit för att vi bodde längst in på gatan och ner för en liten sluttning, där vår lilla tax kan springa lös, så hade jag också varit tvungen att gå promenader såklart. Men nu räcker det med att öppna dörren när hon kraffsar på den ^^

- Usch! Nu låter det som att vi inte alls tar hand om henne utan låter henne vara lös, men så är det verkligen inte :O

#2 - - Michaela - vardagsliv, bloggdesign och foto:

svar;

okej :) jo det kan nog vara så att man måsta betala sedan :/ riktigt uselt om dom säger att man ska få det gratis! :/

#3 - - Evelina:

Åh jag längtar tills mitt hår är sådär långt så jag kan locka det :D

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Jag tänkte nästan att du skulle gilla den :D



Yes, LANMEI finns på Tradera :) Man brukar bara behöva söka på "mineral" eller något sådant. De brukar heta typ "eye dust".



Ja, men jag känner att jag måste vara glad för andras framgångar och lycka oavsett hur jag själv mår, på något sätt mår jag mycket bättre hur eller hur då :)



Haha, sån där dag har jag också idag. När Kalle vaknade och gick upp i morse frågade han "Varför tittar du på mig sådär?" När jag var igentäppt i både ögon och näsa och satt med öppen mun och en död blick :P

#5 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Jo, jag vet :D Tänkte ju köpa alla färger först, men eftersom jag inte är så mycket för blått så tänkte jag att jag köper några i taget.



Jo, jag har sett den där paletten också, är inne typ varje dag och kollar på allt.. vill också ha pengar nu!

#6 - - Tina:

å den e så god, va tyckte du?? nyfiken

fin blogg btw.

#7 - - Kristina:

Hej! Hoppas du har haft en bra dag idag =) Gillade verkligen bilden du tagit på blombladen (grönt är skönt bilden) Kändes lite som djungel.

Den skulle vara snygg att ha som tavla.. =) Har du fått några fler bilder på lägenheten? Och känner mig ganska nyfiken nu när jag frågar, men har du hört något från något av jobbsökningarna? Åhlens tex?



TACK för att du hittade ett bra ställe att köpa den där paletten, hittat många sådana tävlingar jag också, men det är så gott som omöjligt att vinna tycker jag =D har även sett fleeera auktioner på tradera, men de kommer över 200 hela tiden.



Kram kram!

#8 - - Kristina:

Tror jag formulerade mig lite konstigt i förra kommentaren, jag menade såklart om du hade hört något från de tidigare jobbsökningarna.. Håller nämligen tummarna för åhlens ansökningen, =)



// Kristina

#9 - - Linnéa:

Den nya maraboun med passionsfrukt och chili är inte alls god, smakar väldigt konstgjort. Men den på bilden tycker jag är väldigt god! haha ;D

#10 - - Catrin:

Har smakat den nya MB mjölk med passionsfrukt och tyckte inte att den var någe vidare, Den gick ju att äta upp, men jag skulle inte köpa den igen =) Tycker annars om passionsfrukt (och chili som också är i)

Där emot kommer det en ny MB med polkagris som jag kan rekomendera, om man gillar mint i choklad då vill säga....

#11 - - Ida -www.lippstick.se:

Vad tyckte du om smaken?

/ Kram Ida

#12 - - ~Sara~:

Där var ju den lilla hemskingen jag pratade om... =P Är den ljusa godare än denna?

Till top