#1 - - Blue Velvet:

Snyggt med "håriga" mattor... hehe



SV; Ja, dom är från Gina =)

#2 - - Bella:

Vi har en svart sådan matta från ikea! Jätteskön att gå på! Men smutsen vill gärna gömma sig längst ned :). Får dra några extra gånger med dammsugaren då det är städtajm!



Ska du göra något kul i helgen då sötis ;)?

#3 - - Josefin:

Då måste du det. Den var underbar. Kunde nästan ha ätit en form själv. ;)

#4 - - Mirka:

Vi hade en sådan liggade på övervåningen nyligen och för nån dag sedan tog jag ner den för att ha den under soffbordet och det blev jättebra, så länge den är vit och fin vill säga :)

#5 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Den där mattan har jag med, fast i röd :)

#6 - - K a j s a j i:

Vi hade en sån där! Supersnygg och supermysig men omöjlig att rengöra. Är så ohygieniskt så det är inte sant, usch :P Fast då har vi ju katt och allt sånt där också som löser massor med hår som fastnar och har sej.

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jag köpte ananas igår att ha som godis till helgen :D Egentligen så får man inte äta det om man ska äta som jag gör, men tror inte det gör så mycket ^^

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Som vår gröna!:) Den är kanon, sååå skööön!:)

#9 - - Kristina:

Jag har en sådan matta och de är skitbra! smutset fäster sig liksom inte i dem och de är bara att rulla ihop den så låtsnar det mesta, toppen toppen!



:D



// Kristina

#10 - - Malin:

Vi har den där fast den ljusgröna! :) Älskar'n! Skulle vilja ha den svarta också i köket. Men det blir för mkt katthår som syns då :p Så då tänkte vi köpa den vita till köket, men då kom vi på att det blir katthår på den med för att en av katterna är svart.. :p & vit matta skulle inte passa i vårt kök heller :( Så nu funderar vi på en röd men... haha närå =) vi har den gröna & den e snygg! :D Vita e också supersnygg! men har ingenstanns o ha den :(

#11 - - K a j s a j i:

Hmm, kanske inte är samma modell som den vi hade. Såg att folk skrivit att dom har likadan som i grön och den är ju som i "trådar" vad jag förstått. Våran var bara hårig och tät.

#12 - - Emmelie:

det är fint med såna mattor. och en vit är mycket bättre än svart som vi har, för då ser man inte skiten lika mkt haha. ska byta till en vit eller grå sen :) föresten det skulle vara kul att se lite bilder på hur ni bor :) ha en bra helg.

#13 - - Cecilia:

Förlåt om jag förstör nu... men om det är den som heter Vitten, så vill jag bara varna lite att den luddar något så otroligt! Jag hade en sån för ett tag sen, och jag kunde inte gå med svarta strumpor på den..eller jo, men dom blev helt vita, och det låg stora tussar med ludd lite här och var. Kan tipsa om den håriga mattan Hampen som finns på Ikea, eller kanske en från Mio. /Cissi

Till top