Fint, men väldigt opraktiskt..

Shopping / Permalink / 8
Satt och kikade på Iphoneskal.se och hittade detta. Verkligen sött och skulle gärna vilja ha det. Men lycka till och få ner telefonen i något skydd sen. Det sticker ju ut så mycket på baksidan och blommorna kommer säkert ryckas loss efter ett tags användning. Men fint var det!!

#1 - - Nicole:

Jag vill också ha en iphone :(

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Hehe, ja syrran som annars bor i Härnösand påpekr helatiden om hur varmt det är och att vi bara har små fjuttiga snöhögar kvar hehe ^^

Vi vet inte ännu, men i juni skulle jag tro, eller jag hoppas =) Vi vet ju inte ännu hur ekonomin ser ut och inte var vi ska bo, men vi letar boende iaf :)

#3 - - Eleonore:

Svar: Ingen fara :)

#4 - - Melany - City glam & shabby chic:

Sv: Tack, visst är det fint med vitt ibland (eller typ hela huset hihi)? Det börjar bli något utav detta stora gamla hus hehe.



Åh jag har knappt kommit igång med min iPhone, är lite rädd för räkningen, har ingen bra koll på vad som kostar vad heh. Men 2 mobila bredband tar slut snart så då har man garanterat råd. Vill lära mig blogga via den också, men måste nog byta till Wordpress för det. Men det blir nog bra! Man kan ju facebooka medans :P

#5 - - Malin:

Sv: Konstigt att det inte funkar. =S För mig funkade det bra. Så e det något fel i början där då eller får du någon aktiveringskod? hmmm.



Ja asså varför kan man undra, om du hör något måste du uppdatera haha. Så hysteriskt roligt =)



Hur är det annars med dig? Allt bra hoppas jag. Snart är det ju västkusten som gäller och körsbärsblommorna har inte blommat än ;) Har sånna i Kållered med och de e inte ens nära.



Kram

#6 - - Jennie:

Var riktigt fint, men ja, inte så praktiskt kanske.. :P haha

#7 - - Adam Steen:

Väldigt annorlunda skal tycker jag.

#8 - - Anna - Bebis i magen♥:

fint men skulle nog inte gå att ha som du också skriver :)a

Till top