Sol hela dagen + lite blåst..

Vardag / Permalink / 5
Sitter och planerar för fullt för lördagen :D späääännandeeee. Ska gå igenom alla lådor med klänningar imorgon och leta fram någonting att ha.
Och sminkningen, wooaaaa. Blir nog lösögonfransar iaf från MUS. Första gången med sånna och första gången jag provar sånna. Hmm man kanske borde köpa några från Depend och testa innan kanske?!

Fick en liten fråga om jag inte redan hade vågtången. Jo den har jag :) så vinner jag är det den som kommer lottas ut till en lycklig vinnare. Och sen om jag skickade tillbaka skalet. Nej det har jag inte skickat tillbaka än, suger fortfarande lite på karamellen om den ska tillbaka eller inte :)

Lillsis är här ikväll. Myspys :) tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg och säga hejj hejj. Men de blir nog lite mer uppdateringar imorgon. Puss puss på er


Och så har vi duschat Zigge :) sorry för att jag säger "har du badat" och "vaaa" hela tiden hahaha.
#1 - - Daniela/Neliz:

haha vad är det egentligen med hundar och rullandet som sker på mattor + handdukar efter de badats? Mina är precis lika galna de.

Kram

#2 - - Pia:

Sv: Tja du...vet faktiskt inte..var som sagt några år sen jag börja använda den, har nog inte märkt nåt speciellt, inte blivit sämre i alla fall:)



Hi hi vad rolig han är:)

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Haha sötnos!:D

#4 - - R E G H I N A:

Haha precis sådär gör min hund också efter att han duschat. Helknasig :)

#5 - - Jennie:

Haha min hund blir likadan efter att ha fått duschat :P gulligt!

Till top