#1 - - Kristina:

Nej gud vad tråkiiiigt att paletten var dålig!! =( Jag kollade på en på tradera där stof mineral oil bland de första sakerna, och vad jag förstod av Molly så var det dåligt.. men trodde inte att de skulle vara krämiga.

Hoppas du kommer gilla elf ögonskuggan iaf, jag hade lite svårt med den i början, men jag använder fingrarna som appliator för de mesta (det sitter i sedan jag var liten) och då funkar de skit bra bara man blendar ihop de med en riktig pensel sedan.. känns lite sunkigt dock att använda fingrarna, men är man duktig på fingermålning så är man.. hehe.



Hm... vilken skostorlek har du? haha.. jag kom bara på de sådär när du sa att du inte hade några planer på skor. =) hehe.

Du har säkert någon fin klänning eller så att ta på dig =)



Kram

#2 - - Kristina:

BTW jag kan rekomendera p-ring, de är jätte bra, iaf funkar de på mig.. jag hade jätte stora problem förut, jag tog minipiller, dock slutade de fungera på mig, då bytte jag till vanliga ppiller och då spydde jag hela tiden för de var för starka och sedan skulle jag sätta i en stav men innan skulle man gå över till mini piller igen och då hade jag mens i en månad. så nu har jag haft p ring i tre år och det är skit bra =)

#3 - - Anonym:

Jag körde utan ngn form av "primer" under & tyckte dom fastnade hyffsat iaf - men som sagt - testat bättre men o andra sidan så var dom extremt billiga så förväntade mig inget superresultat =)



Har dock aldrig haft problem med "korvarna" på ögonlocken, så o andra sidan kanske det är därför jag tycker dom satt hyffsat bra. Aldrig fått såna där korvar..



=) Kul me färger iaf & som sagt, billiga var dom & man får ju det man betelar för så känner mig ändå inte supermissnöjd :)

#4 - - Malin:

Skickade precis en kommentar om paletten - men jag glömde skriva i namn & mail & URL men... ja - det var jag =)

#5 - - Daniela/Neliz:

Jaha ja, jo men då får de bli de skimrande i alla fall. För oavsett kvalitén så blir man ju nyfiken att testa på när den är så billig.

Tyckte du nämnde Partille i videon? Bor du i Göteborg?

#6 - - Langenfeld Jean-Noël:

..your bracelet is very pretty.. :)

#7 - - Elin - Design&Makeup:

Hahah, "korv ska man äta inte ha på ögat" det fick mig att skratta ^^,

#8 - - amanda:

Skötn att du blev av med det iaf! jag är 15 år och har vestibulit så jag vet vad du snackar om haha..Hoppas du hittar nå redigt bra medel som kan hjälpa dig.



Min hy är ocskå kaos! Har olika receptutskrivna medel men inget händer. De sämsta är att jag har över brösten, inte så trevligt, ömma som fan! de första doktorn sa till mig då han skulel lyssna på mitt hjärta(hade influensa) var att påpeka vad mkt finnar jag hade hahaha! :CCCC



Kram

#9 - - Frida:

Vad långt ditt hår har blivit! Tjockt också. Fint är det för att komma till saken :}



Hoppas att blogg träffen blir helt super!

Kram

#10 - - TSUKII ♥:

jag tog roaccutan i 2 år tro jag de va eller 1½. Vet inte om jag hade otur eller om de va dålig timing men jag hamnade i depression fast fortsatte ta läkemedlet utan att meddela läkaren eftersom jag hade sååååååååå järdans dålig hy, typ bölder över hela fejjan, så man va ju desperat efter en "fin hy" utan svullnader o bölderliknande grejer som aldrig försvann. Det var extremt, extremt! men jag kan säga att de inte va så smart av mig att inte tala med någon om det, så yep. here i am, ha frtf inte tagit mig ur depressionen helt, men jag hoppas att de vänder sig snart..?



jag hatar de läkemedlet i alla fall.. fick sticka hål i armarna var fjärde vecka :P tro inte du behöver roaccutan egentligen, om man jämför med roaccutan patienter o hur jag såg ut då, du hade inte känt igen mig :P hoppas du hittar en annan lösning i alla fall :)

Till top