10 timmars arbetspass..

Vardag / Permalink / 3
Jag är alldeles för trött för att kunna blogga på kvällarna när jag jobbar de sena dagarna som dessutom blivit ännu senare nu när jag fått vara med och stänga kassan. Vid nio har jag äntligen kommit innanför dörren och då har det antingen blivit sängen direkt eller en stressdusch som har gällt så ni får ha överseende helt enkelt. Jobb = pengar så då jobbar man som ett as haha iaf jag.
Nog om jobb nu, jag är nämligen ledig och det firar vi med en stor mugg med latte och lite kikande på de nya True Blood avsnitten. Resten av dagen får vi se vad det bjuder upp till. Verkar kunna bli rätt så fint väder idag. Så länge det inte regnar är jag glad :)

Får se om de kanske kommer upp en liten videologg med 7D:n snart också :) måste hitta ett bra redigeringsprogram bara. Har ni några tips???

Den gröna sminkningen jag pratade om kommer också att dyka upp idag nu när det finns tid. HÄR SKA BLOGGAS :D

Gårdagens solnedgång :)
#1 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Åh. Jag vill också filma med min men min dator pallar inte trycket, haha. Eller snarare ännu ett stort program. För windows är ju pinnacle studio kanon men snart hoppas jag på att få sitta vid iMovie :)

#2 - - San:

Åh va fin himmel! :)

#3 - - Kia | Bloggdesign:

Jag letar också efter ett bra redigeringsprogram till 7dn, helst ett där man kan klippa filmen. Skriv gärna i bloggen om du får något bra tips. :D

Till top