Det var det de..

Vardag / Permalink / 5
Hej sötisar. Hoppas allt är bra med er.
Jag fortsätter att jobba och slita som en dåre hehe. Stod i kassan större delen av dagen och var verkligen inte mig själv i slutet, herregud vad trött i skallen jag var. Det är ju en heeel del att ta in och som man ska kunna och komma ihåg när det kommer till säkerhet och sånt.
Nu är sista heldagen gjord för den här veckan iaf och imorgon slutar jag lite tidigare. Hoppas på lite sushi efteråt kanske :D alltid mums.

Så nu är det bara hundarna kvar och sedan ska jag gå och lägga mig som vanligt. Är så jäkla slut på morgonen. Vet inte om kvart över sju är en dum tid, för såhär trött var jag inte när älsk jobbade och vi gick upp vid kvart över sex :P Åtta timmars sömn borde ju räcka tycker man, men tydligen inte för mig hehe.
Nej nog för idag. Hoppas på fint väder i helgen. Jag vill fota :) och sola :D pussen på er

Tänk vad bilder kan bli coola med hjälp av lite Actions :) iPhonen var kameran!

 

#1 - - Evelina:

Det tar kanske ett tag innan din kropp har vant sig vid att gå upp den tiden & arbeta. Tog ett jävla tag innan jag vande mig :P

#2 - - Jenny:

Måste bara säga att du har en enormt fin blogg, Och du verkar otroligt duktig på web design m.m. Är du självlärd eller har du gått kurs/utbildning? =)

#3 - - Evelina:

Jobbigt att jobba och jobba :D men måste kännas härligt för dig att äntligen ha jobb =)

#4 - - Linn:

Duktig du är :)

#5 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Fin bild :D



gör du fortfarande beställningsdesigner? är sugen på en ny :D

Till top