One year ago..

Vardag / Permalink / 5
Skrivet 29:e Augusti 2009: Honey sa det i förrgår också att han tyckte de var lite tråkigt att flytta härifrån nu när vi fått vänner och kommit in i stan och lärt oss det mesta. Men det är ju så livet är och vi kommer säkert hamna någonstans superbra sen senare i livet där vi kommer stanna. Vi får ta igen allting då på något vis :)

Efter jobbet ska vi växla in alla pengar till Euro och sen imorgon så åker vi vid åtta på morgonen för att ta färjan över till Tyskland vid klockan tre på eftermiddagen. Tänkte ta och videofilma på vägen ner så ni får se lite av resan :))

Förstår ni att vi ska åka imorgon?
Det gör inte jag, Har gått sjukligt fort!
Så ikväll blir mitt sista inlägg för några dagar. Vet inte när jag kommer få internet men de tar nog inte lång tid ;) hehe.


Skrivet 30:e Augusti 2009: "Sista natten i våran lägenhet, sista natten i sverige dessutom. Är lite smånervös för resan ner faktiskt. Tung bil, vägar man inte känner till. Men de ordnar sig nog."

------ ♥ ------

Jag fattar inte att det var ett helt år sedan vi bilade ner till Österrike för att ha det som hem de kommande 4-5 månaderna. Det känns så overkligt. Tiden går ingenting annat än fort. H och jag pratade om våran resa ner igår. Att våran lilla skruttSaab tog oss ner är ett rent mirakel och att den dessutom tog oss upp och ner 4 gånger är helt jävla otroligt.
Trodde faktiskt inte jag skulle sakna Österrike så mycket som jag gör :) ett litet hus där nere hade INTE varit fel.

#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Jag och en killkompis satt faktiskt och pratade om Österrike igår, om vi ev skulle ta och åka ner där en runda på någon form av semester med ett gäng vänner nästa år :) Verkar vara så otroligt fint där :)

#2 - - kela [photography and design]:

Wow vilken underbart fin bild! Så varm och härlig..

#3 - - Lina:

jättevacker bild! :)

#4 - - ladymuffin :):

underbar bildl

#5 - - Josefin:

Om du skaffar hus tänker jag våldgästa det så att jag får se den där underbara naturen jag sett i din blogg!!!! :D Haha!

Till top