FÖRSTA AUGUSTI..

Vardag / Permalink / 5
Kan inte ens uppdatera en dag när jag är ledig :P god damn.
Men idag var vi en sväng på Allum och jag köpte ansiktsvatten och kortade bandet på klockan, sen åkte vi hem och älsk gick och tränade och sedan slängde vi ned en hel del kartonger ner i förrådet, som var fullt av prylar från han vi hyr av. Trött man blir..

Var och klämde, kände och vred på den nya iPhone 4 idag och jag måste säga nej tack och ja tack till den gamla :) mycket skönare och mjukare att hålla i och vem bryr sig att hela telefonen är gjord av glas? Fyrkantig och jaaa grafiken var något bättre och även så kameran. Men det spelar ju ingen roll ändå när man laddar upp bilder på Twitter etc där de komprimerar ner bilderna så de ändå blir kassa :P och det är i princip de enda jag använder kameran till och inte till att lägga upp på bloggen :)) nej jag är sååå nöjd med den gamla och planerar inte att byta inom den närmsta tiden iaf. Möjligtvis om en iPhone 5 kommer ut haha och så hoppas jag på att den inte är lika platt och fyrkantig. Men om man ska skaffa en helt ny telefon så varför skaffa den äldre när man kan ta den nya?? :)

Imorgon är det en riktigt jobbig jobbvecka som väntar. Morgonpass 5 dagar i rad. Tre dagar heldag och torsdag fredag slutar jag innan stängning, vilket är skönt. Blir nog en hel del stå i kassan skulle jag kunna tänka mig :) spännande.

Nej nu ska jag ta min påse Dorritos och slänga mig i soffan bredvid älsk som ligger och spanar på Prison Break på sin dator hehe.
#1 - - Malin Sundin:

om den är gjord av glas borde den ju gå i tusen bitar när man tappar den, eller hur? hehe

#2 - - Ket:

Jag skrev ju att jag köpte en ny förra veckan, varför väntade jag inte på den nya? För att jag gillar den gamla bättre! Därför tycker inte jag att man ska köpa den nya bara för att man "ändå ska köpa en ny" som du i princip skrev. Hah...

#3 - - Jennifer:

Hej! Fungerade inte att skriva detta under Bloggsvar så hoppas det är ok att jag skriver här istället.



Jag undrar hur du gjort under "arkiv" så att det står årtal och sen månader under? :)



Sen om du kanske kunde skicka en inbjudan till Bloggsvar? vore jätte snällt!



Kram :)

#4 - - jen:

nej alltså jag förstår verkligen vad du menar & jag ber så hemskthemskthemskt mycket om ursäkt. om jag visste att hon hade tagit den av nån så hade jag inte vela ha den.

#5 - - Eva:

Hmm... har hört flera säga samma sak som dig om Iphone. Att gamla är bättre.

Till top