Coming home..

Vardag / Permalink / 12
Idag får jag äntligen krama om min älskade Henrik igen :) han kommer med tåget vid klockan två. Längtar så himla mycket efter honom. Men att han kommer hem nu, betyder att han inte kommer vara hemma på Alla Hjärtans Dag :*(( de gör mig riktigt ledsen. Bara han är hemma på min 25 årsdag så är jag glad iaf. Alla dag är mysigt, men de känns också som att de är lite som ett jippo, en chans för alla dom som aldrig visar kärlek att visa det under en dag :P
I helgen ska vi försöka gå och se Avatar också. Sist av alla känns de som haha. Men bara för att alla nu sagt att den var så himla bra så kommer jag bli skitbesviken, känner det på mig. Brukar vara så :)

Dags att sätta på sig ansiktet och sen lägga in en design åt en tjej :) Pusss

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja det tror jag med, men jag tror många som jag uppfattade frågan som om man skulle få välja. Inte som ni att ni var tvugna att flytta exemoelvis =)

#2 - - Tommy:

Skönt att jag inte är ensamen om att inte ha sett Avatar.. Jag känner exakt som dig, och samtidigt är det en genre som jag inte har gillat speciellt mycket! Ska dock gå och försöka se den nya filmen efter Jalla Jalla som kommer på bio den 12 feb.

#3 - - Isabell:

Svar: Jaha, det var inte samma tjej? Det är klart, det finns ju jättemånga som "fuskar" med designer. Speciellt irriterande är det ju när det är någon som faktiskt gör designer själv. Som jag ser det så är ju ens blogg lite reklam för sin designverksamhet, och att då ha en design från en annan designer vore ju bara konstigt.

#4 - - Alisa:

Naw gumman!:( Ni får ta vara på tiden tillsammans nu!:)

#5 - - Sofie:

kul att få träffa honom :)

#6 - - TSUKII ♥:

åh mysigt! Men synd att han inte kommer till alla hjärtans dag :(



sv: oh jag skulle leta upp inlägget men det var typ ett helt hav där ute på bloggen haha, så jag la upp bilden i ett nytt inlägg. http://tsukii.se/2010/february/helg.html#comment



trevlig helg förresten ;D

#7 - - Emmie:

åhh, va kul för dig att han kommer "hem" lite :)

#8 - - Sis:

Har sett den, Alltså själva mainstoryn är väl en ren ripoff på dansa med vargar och det är väldigt klassiskt. MEN effekterna gör så att det är värt det ;)

#9 - - ElinArmour:

Vad heter det teckensnittet på den fina bilden? ;o

#10 - - Sanna:

du kommer iINTE bli besviken.. Om du är en filmälskare som mig så kommer du nte blir det..

Sjuktfrän film =)

#11 - - ~Sara~:

Ja eller ett tillfälle för alla säljföretag att tjäna pengar! =P

Alla hjärtans dag har ju blivit väldigt överdrivet men det måste ju vara bra för de som inte har så mycket tid för varandra annars.

Sen klagar man ju inte på lite extra kärlek fastän man får det dagligen heller. ;)

Du får ägna dagen till att sprida kärlek bland vänner och familj istället. =)

#12 - - alexandra:

Grymt fin blogg, Gillar din layout så grymt, och bilderna du tar wow!

Blir sjukt impad!

Till top