Dags för bedtime

Vardag / Permalink / 12
Tjejjen som klippte i min bakgrund ger sig inte. Nu har hon snott Tsukiis bakgrund och Tsukii har mailat blogg.se som beter sig som idioter mot henne. Har även jag mailat dom nu. Ska hon inte ta och lära sig snart??? Om hon gör designer borde hon ju även kunna fixa en jäkla bakgrund själv!!!

Zamme är så mysig när vi ska ut på kvällspromenaden. Han vill iiiinte gå ut och kissa, han vill hellre ligga inne och mysa och hela tiden ute så går han och kollar på mig haha och när vi går hemåt så bär de av med en väldig fart. Gosplutten. Men på dagarna då vill han ut i 20 minus, inga problem. Men på kvällarna då är de kinkigt.
Älskar att lyfta upp honom och gosa bakom hans öron, han är så himla mjuk och varm där och luktar så himla gott :) lite mammakänslor har man ju haha så nu ska han och jag krypa i säng och sova gott och det hoppas jag ni också gör. Pussar och massa kramar till er alla

En bild från i somras :) brunis och undra vart de där nagellacket tog vägen. Hmmm..
#1 - - Sandra Nordin:

Svar: Jaa eller hur! Grymt snyggt nagellack du hade här förresten.. vad är det för något? : ) Haha samma här.. Paris hilton, Victoria Beckham, Kylie minogue och Britneys parfymer är också stora favoriter.. : )

#2 - - Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥:

Suck' såååå tråkigt att folk ska hålla på så där :/



Hoppas att blogg.se tar bort personen..



När jag ser bilden på dig så längtar jag efter sommaren allt mer ^^ hihi...

#3 - - Ebba:

sv; vad bra! jag väntar, haha ;>



men vad är det hon inte fattar? hon som själv gör designer borde ju förstå att man inte tar av andra.. stackars människa ;s

kram på dig <3

#4 - - Bea:

Det är sjukt hur folk håller på hela tiden, det är helt enkelt okej att göra sånt..

#5 - - TSUKII ♥:

Någonting borde de ta och göra snart i alla fall.. :/



God natt sara!! ^_^ kramar

#6 - - Nathalie:

Jag förstår inte vad dessa tjejer vinner på att sno andras delar ur en design. Blir så trött på såna som förstör för dem som verkligen lägger ner tid på sin design.

#7 - - Babbi - Bloggdesigner, ny design 3:e!:

Men fan, det är en sak om man inte VET bättre men den här tjejen borde veta vid det här läget.. suck.. love your header by the way.

#8 - - Tommy:

Sv: Vad bra! Härlig bild! Gud vad jag längtar till sommaren! Våra 2 vildingar vill absolut inte gå ut i detta väder, speciellt inte med snön.

#9 - - Annelie:

Jag har absoulut inte tagit bort den med mening. Såg nu att den inte var där, det beror nog på att jag försökte få in en bloglovin symbol där (som jag sen försökte få bort). Skicka bara koden och säg vart man lägger in den så fixar jag det!

#10 - - W e b - L i n n . n o:

Hva er det samme blogg som stjelte din bakgrunn. Er det mulig. Lærer hun aldri? :S

#11 - - buunie, to be continued..:

men shieat :s säkert på att hon gjort designen själv i övrigt då, å inte ta'tt den från nån annan också? HAHA..



sv: omg, va konstigt :s de borde man ju kunna

#12 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..it' a pretty photo of you .. :)

Till top