Salt Water Taffy

Candis / Permalink / 14
Igår när jag kollade på Friends var det ett avsnitt i säsong 8 där Mona, Ross flickvän, varit i Atlantic City och köpt Salt Water Taffy. Blev så himla nyfiken på vad det smakar. Det ser ju ut som någon vanlig kola-aktig godis fast med saltvatten?? Haha känner mig helt förvirrad.

Är det någon här som någonsin har ätit Salt Water Taffy?? Och vad smakar det???

#1 - - FROZEN YOGURT:

Nej jag har inte smakat, men nu när du säger det blev man nyfiken! :D

#2 - - Blue Velvet:

Sv; Usch ja, så fult när man rakar bort sina ögonbryn. Man skulle nästan kunna tro att jag gjort det eftersom jag hade så extremt smala. Kommer vara jobbigt imorgon när jag ska till jobbet. Tycker inte om att färgen är så skarp just nu =( Men om en till två veckor ska det försvinna. =)

#3 - - Sofia Werlin - viktminsking:

SV: jag har redan en ny på gång.. det blir som en "drog" man gör en och sen blir det fler..

#4 - - FROZEN YOGURT:

Haha, ja inte illa! Men jag tänkte vidare på det där, på vägen hem och vi kanske räddade livet på den stackars uteliggaren som kanske skulle ha åkt fast ifall poliserna hade kommit tillbaka och sett vad han tagit. ;D sedan fick man ju dödar blickar av de andra tjejorna som hade tänkt ta den innan. Mohaa!

#5 - - Sandra:

Riktigt snygg design och snygga bilder! Din blogg lockar till läsning och ärligt så finns det inga många jag fastnar för men denna var bra! :)

Kram Sandra

#6 - - Petra:

Nej, jag har aldrig smakat taffy.



Sv: Jag googlade metadata igår... men jag förstod ingenting, så jag får väl försöka läsa på mer om det.

#7 - - Emmelie:

haha kollar också på vänner. blev också nyfiken på vad det smakar. Ross verkar ju gilla det :D tsss

#8 - - ~Sara~:

Haha det låter ju helt vrickat. =P

Skulle vara kul att smaka!

#9 - - amanda:

Hej, vad roligt att du kollat in min blogg. Och ännu roligare att vi råkat blogga om samma sak. Jag är fruktansvärt nyfiken på dessa färgglada salt water treats..

#10 - - Ann-Sofie:

Hej Jag har precis kommit hem från kalifornien och jag och min sambo blev helt tokiga i denna kola. Den finns i alla möjliga smaker och fäger. Det smakar absolut inte salt som man skulle kunna tänka sig av namnet. Den är mjuk och varje kola smakar absolut inte som den andra helt unika smaker. Inte som här hemma där allt kan smaka samma smak. Vi har köpte hem ca 3 kg så vi får se hur länge det räcker. Min min släkt måste ju få smaka dennna underbara kola. När det tar slut så får jag se om man kan beställa hem via internet. Det var vårt missbruk i 3 veckor!

#11 - - Ann-Sofie:

Hej1



Om du vill kan jag skicka dig ett par kolor men då får du lova mig att du åker till Usa någon gång i livet el så har du kanske redan varit där men missat detta!

Tyvärr i datorns värld går det ju ej att skicka verkliga ting via mail så jag måste tyvärr be om din adress och den kan du skicka till min mail som är henryson8@spray.se. Men det är bara om du vill givetvis!!! Så ska du få smaka för den som undrar?

#12 - - Hans-Bertil Larsson:

Jag har också provat, när jag var hos syrran i Fairfax CA. Underbart god kola med fantastiska smaker. Smörade popcorn och Strawberry cheesecake är nog favoriterna. Smörade popcorn i en kola låter knepigt, jag vet - men vänta bara tills du provat...

#13 - - Idun1D:

Hej, haha jag är en sån som kan vänner utan och innan och har sett alla säsonger 10 gånger, och eftersom att du säger att du såg det tycker jag att det är lite pinsamt att du fortfarande tror att det är saltvatten i...haha det finns inte ens något litet gram salt i. Ross har faktiskt en lång förklaring om att det heter salwater taffy men INTE har något salt vatten i. Jag skulle verkligen inte kalla det kola eftersom att för mig har kola en gräddigare och mer kola smak? Haha men saltwater taffy är ganska fräscha i smaken och har OFTAST fruktsmak. Det är så fruktansvärt gott och jag skulle kunna åka till Boston bara för det.

Svar: ;) tre år sedan det här inlägget är skrivet och jag fick dessutom hemskickat kolor efter det här inlägget, av en tjej som då också förklarade att de inte innehöll något saltvatten. Gooa var dom iaf :)
Sara Eriksson

#14 - - Elin:

Jag har inte smakat men jag undrar var man kan köpa det. För det är "Taffy" dagen den 23 maj. ;3

Svar: Säljs inte i sverige ;)
Sara Eriksson

Till top