Sommaren Med Göran

Filmer / Permalink / 6
Nej, de var verkligen inte en rolig film :P de enda som var skoj var när de sa anal till Ann som fick efternamnet Al och när Göran skulle ut och rida :P men annars, nej. Tråkig, inövade repliker och ett dåligt försök att vara en ny sommarfilm.

Filmbeskrivning:

Sommaren med Göran utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början i jakten på den stora kärleken och kuliminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.

Betyg:
/5

#1 - - Elin - Design&Makeup:

För mig är vintern bra beroende på var man befinner sig =)

#2 - - Carina:

Såg den filmen när den precis haft premiär. Fast jag tyckte den var bra. Jag som annars har lite svårt för komedier. Skulle nog ge den 4/5. Såg den i Salong 1 på Sergel. Bara det var ju en upplevelse. Fullsatt d v s över 500 människor.



För övrigt så är jag i motsats till dig förttjust i svenka filmer. Kanske för jag är sååå gammal.

#3 - - ~Sara~:

Sv: Smaken är som baken. =P

Nej men jag brukar faktiskt inte heller tycka om svenska filmer även fast jag av nån anledning gillade denna. Jag tror det beror på att jag tycker David och Peter har sån skön humor. x)

#4 - - Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥:

Tycker att den också sög..det roliga var ju det där du skrev :)

#5 - - Lina K:

Det var bra att veta, så behöver man inte slösa tid på att kolla den filmen =) Har varit lite tveksam till den redan nämligen ...



#6 - - Petra ♥:

Visst är den tråkig? Lite små fniss då och då men annars skit torr! :P

Till top