Träff med Alisa nästa helg..

Andra Bloggare / Permalink / 4
Spännandeeee. Haha är redan nervös och pirrig. Ska bli så himla kul att träffa en person som man följt under snart 2 år, om jag inte minns fel. Blir mat på kvällen på en restaurang som heter Vapiano som Alisa rekommenderade och efter det blir det bio och Alice In Wonderland :D
Hoppas föräldrarna kan vara lite vovvevakter åt Zamme också, hade underlättat massor men samtidigt vill jag inte lämpa över honom på dom bara hit och dit. Vi får se hur det blir.

Men nu ska jag ut i snöovädret. Ja ni hörde rätt. Förbannat :P och sen ska jag kika på Friends, inne på sista säsongen nu. HEMSKT. Hoppas ni får sova gott. Pusss

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jag håller med, blogg.se var bra en gång i tiden men har bara försämrats mer och mer. Förstår inte, blir det mer populärt och efterfrågat ska man inte försämra det.

#2 - - * Linda me Cazandra *:

Hej.



Hoppas du har haft en bra dag. Undrar en sak, jag ska byta till egen domän snart & ville bara fråga om du har de via wordpress eller något annat? & om du har något tips?



Ha en underbar kväll.

Kram från Linda

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Nominera din favorit Mode & Skönhets Blogg:

Aaaah vad jag längtar!:D Det ska bli duuuunder roligt!:)

#4 - - ~Sara~:

Åh vad kul! Förra året träffade jag min bästa vän för första gången, vi har brevväxlat sen jag var elva! Helt mysko känsla, är som att träffa en kändis nästan och man känner varann så väl men ändå inte. =)

Till top