Vecka 8..

Vardag / Permalink / 8
Måndagen den 22:a Februari ska jag till tandläkaren =((( ser inte fram emot det. Att få domen om alla hål och visdomständer och då ska tilläggas att jag inte varit hos tandläkaren på ca 5 år. När man fick börja betala själv med andra ord. Dels för att det är rätt dyrt och dels för att jag avskyr tandläkaren. Vet inte om det är ren skräck heller utan mer bara att de är så jävla obehagligt och de gör i princip alltid ont vad dom än gör. Vem vill ringa och boka tid för smärta?? Men nu är det gjort iaf och älsklingen är här då också så han ska följa med mig. Usch hemskt hemskt hemskt.

Köpte hundmat och massa hundben idag också :) lillen måste ju ha lite och tugga på. Nutten min som ligger bredvid mig och sover på sängen just nu. Hyrde lite film och köpte lite glass också. Sista myskvällen med älsklingen. Imorgon bitti åker han ner mot Danmark igen och blir där i 10 dagar =*(

Puss pusss

#1 - - Sofia Werlin - viktminsking:

Usch för tandläkaren.. själv ska man dit nästa vecka..

#2 - - Anonym:

Aldrig kul med tandläkare =/ Håller tummarna för att allt är ok så de inte behöver göra alltför mycket ... Slutade också gå dit regelbundet när man var tvungen att börja betala själv ...



Hoppas ni får en riktigt härlig myskväll då!! =) Och att de 10 dagarna som han är borta går snabbt!

#3 - - Lina K:

Det var jag som skrev den senaste kommentaren ... glömde namnet ...

#4 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jag tycker att alla tandläkare luktar äckligt!

#5 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Då ska det filmas imorgon! Hon vill dock bara slicka sönder kameran men vi får se vad jag lyckas med för resultat :)



Vad har du hittat för lyx-tandläkar-klinik? :P

#6 - - W e b - L i n n . n o:

Uff jeg er livredd tannlegen. var der føre sommer for føste gang på 4-5 år. Da hadde gubben ringt å bestilt time til meg.

#7 - - TSUKII ♥:

gosh, låter inte så kul:( men det kanskegår bra ändå, vi får hoppas på det! :) kramar



sv: tack hihi ;DD

#8 - - life is what you make it.:

Oj vilken söt blogg du har! Gillar det.

Till top