- 23 grader..

Vardag / Permalink / 5
Det här måste vara den kallaste vintern jag någonsin har upplevt. Lider med hundarna som skuttar på tre ben och haltar fram när det är så kallt. Sockor borde man köpa till dom, då kanske det blir bättre. Hinner dock inte beställa sånna nu innan vi åker hem och har inte sett några att köpa i butik. Kanske skulle börja sticka? :) haha. Men frågan är om de kommer bli såhär kallt någon mer gång?!

Tror jag känner av hundarna lite
:P nyser som besatt och småtäppt i näsan. Har ju varit ifrån djur i princip 4 månader, så de tar väl tid innan jag vänjer mig igen. Har ju som sagt haft allergi sen jag var liten men är så envis och skaffar hund ändå haha känner av dom minst av alla pälsdjur. Men om jag gosar och stimmar med dom i ansiktet så får jag lite röda utslag och så kliar det. Iaf av Whisky :) han kliar skitmycket om hans päls sticker mig på armarna, men de kan jag leva med. Dom är ju så underbara.

Nej nu ska jag sätta på mig ansiktet och senare idag ska vi åka till Tzatziki i Falun och äta om det är öppet :) Pusss

#1 - - Linn:

Sv, haha jag menar det! :D

#2 - - Emelie Berger:

Ja det vore jättegulligt! Jo, jag tänkte mig att det skulle se frostigt ut, ja, du vet som ett frostigt fönster i 20- som har frost i kanterna. =)

Fast när jag kommer in hit ser det ju väldigt fint ut med snöflingor också. Det får du gärna visa hur man gör, om du vill.

Ha en underbar 13-dag!



/Emelie

#3 - - Ellie:

Jobbigt med allergi mot djur :( Det är ju tur att du ändå står ut att ha dem hemma. De är ju så söta! Vilket coolt namn, Whisky, haha! :D Du kan väl ta kort på de nån gång!? Vilken ras är de?



Sv. Ja, för det mesta så åker jag ner dit varje sommar :) Förra sommaren var jag inte där för då var jag på språkresa till england :) I sommar vet jag inte men jag kanske ska sommarjobba lite. Får se om det blir en resa dit endå :)

/Ellie

#4 - - Kristina:

Sv: okej jag har inte sett så mkt på andra mascaror tack vare att jag hittat min favorit =) Min mamma säljer sådana, vet inte om man kan hitta dem i hälsobutiker kanske.. men oftast så är de privat personer som säljer forever living produkter. . http://www.aloevera.sonya.se/produkter/ogon/black-mascara men de finns säkert många säljare i borlänge området.

#5 - - Emelie Berger:

Tack snälla för tipset! Har helt missat delen att man kan ladda ner saker...=) Då ska jag ta och googla runt lite kanske jag hittar. Lite brusches har jag använt - lite nödlösningar som jag ändå blev lite nöjd med. Haha!



Jag försökte få snöflingor en annan gång och det inget vidare. Men vintern är ju snart slut så det får väl bli fallande löv i höst istället;)



/Emelie



Till top