- Monday -

Vardag / Permalink / 7
Varit och vaccinerat Zamme. Han blev livrädd när han fick syn på nålen :( han har aldrig varit rädd innan, lilla snutten min. Men det gick bra och fort tack och lov.
Sen åkte vi och handlade avmaskning mot dvärgbandmask som vi måste ge honom 10 dagar innan vi åker in i sverige igen. En veterinär måste godkänna det och fylla i passet också. Det är myyyycket planering. Älsk sitter just nu i telefon med Agria också för vi lär ju meddela att vi ska utomlands och vi måste även ringa tullen innan vi åker på båten också *suck* de ska vara lättare att åka inom EU, YEAH RIGHT..

Mitt favoritté Jordgubb-Champagne på Kaffe Kahl fanns inte här uppe heller :(( ledsen i ögat. De var något som de hade blandat själv nere i Partille.

Fint väder ute idag också, några minusgrader och strålande sol. Myspys. Blir nog en långpromenad sen med snuttarna.
Om en vecka är vi nere i Österrike igen. Det känns riktigt knäppt. På onsdag ska vi åka ner till älsklingens familj igen och sen på fredag börjar färden ner igen. Puss

#1 - - Anna - Bebis i magen♥:

ne men är det en söt chihuahua :)

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Jisses det var inte lite att ordna!:) Lycka till!

#3 - - Olivia:

sv: Ja som tur var. :) Den andra hunden var bara några millimeter från att bita min hund, han hade bara nuddat hans päls.

#4 - - MS | › Michael Jackson ♥:

RE: så lite så :)



hoppas du får en härlig måndag.

#5 - - Jennifer:

gud vad söt han är!! sån ska fan jag också skaffa när jag blir äldre :)

#6 - - Melany - City glam & shabby chic:

Åh hoppas det går bra med allt bök! <3



Förresten, en fråga; hur ändrar man bakgrundsfärg på bloggen? Skulle vilja ha en rosa nyans istället för den kalla ljuslila/gråa. :)

#7 - - jc:

Hej!

Du har verkligen jätte söta vovvar och en sjukt fin blogg!

Undrar bara om du gör gratis designer? För jag har tröttnat så mycket på vår design vi har på vår twilight blogg och den är inte så spec snygg heller!

Och har inte så stor lust att betala för en design..



Men ja, svara gärna! ^^

Till top