Brittany Murphy..

Älskade Sofia / Permalink / 4
Har inte skrivit något om henne sedan hennes död. För mig är hon väl egentligen ingen alls. Inte en person jag lade märke till på vita duken och ingen stilikon.

Men nu såg jag något som fick min uppmärksamhet. Vad hennes död berodde på. Hennes släktingar säger nu att hon dog av ett medfött blåsljud på hjärtat. Samma som våran älskade Fia det är en på miljonen att det händer men ändå så inträffar det! Både Brittany & Fia gick på koller hela tiden för att se att hjärtat mådde bra och ändå så inträffar det som läkarna säger i princip är omöjligt.
Det är skrämmande. Det är skrämmande att det inträffar och det är skrämmande och bli påmind om allt som hände för snart 2 år sedan.
Skriver inte ofta om Fia längre, det är något jag försöker hålla inom mig även om mina tankar går till henne så gott som varje dag. Hon var en person som man drömmer om att få träffa någongång i livet, en vän olik alla andra. Hon lämnade djupa spår i alla oss som älskade henne och med oss lever hennes minne kvar.

Vi kommer ses igen, det är jag helt säker på

#1 - - Molly:

Svar: Tack igen :DJa, på ett sätt så blir man bara deprimerad.. Det har väl legat runt -5 till 0 här hos mig nu i ett par dagar. Snön börjar väl bli lite lös och på vissa ställen är det slask. Men det är fortfarande ganska kallt på kvällarna.. Men jag tror det börjar bli varmare nu faktiskt :)

#2 - - Babbi - Bloggdesigner [Ny design ute nu!]:

Fy fasen vad det måste vara tungt att ha mistat en vän :( Kan inte ens föreställa mig...

#3 - - sata:

Fick rysningar av detta inlägg. Vet hur det är att förlora någon nära. som tur är har det aldrig varit en vän.

#4 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Vilken klump i magen jag fick nu. Att mista någon som finns i ens liv är inte rättvist någonstans..

Till top