Dåligt med uppdatering..

Vardag / Permalink / 8
Men till veckan blir det bättre, I promise. Då blir det tillbaka till "vardagen" och älsk ska åka ner till Danmark imorgon bitti :(( don't want to.

Men till veckan händer nog detta:
- Beställa tid för cellprov
- Designer ska göras
- Synundersökning
- Lämna CV lite här och var
- Ringa tandläkaren

Himla massa och då ska tilläggas att jag HATAR tandläkarn och cellprovet :P FY FARAO. Jag vill verkligen inte, men de måste göras. De får fasiken gärna söva ner mig under båda undersökningarna. Usch..

Idag är pappa och älsk och åker skidor och snowboard i Romme (kullen) ;) haha.
Ska äntligen boka New Moon också, wiiiiieeeee. Fick någon "återbäring" på CDON. Helt perfekt. Det gillas verkligen. Hoppas bara filmen hinner komma hem till mig innan vi sticker igen.

Fikadags.
Pusss

#1 - - Sofie:

många nyttigheter som ska göras :)

#2 - - Anna:

Jag har en kompis som skulle tillbringa hela sin lediga söndag i Romme :) Och du är inte ensam om att hata tandläkare :P

#3 - - Tommy:

Sv: Ja det var en jävla arbetsdag i går, men ibland funkar det med! Skönt att din dag varit bra! Själv så har man jobbat i dag och är verkligen på gång i dag, städar och håller på här hemma.

#4 - - Josefin:

Ja men tänk alla modebloggare då. Där visas det bilder från alla möjliga modesiter dagligen. Jag vill iaf vara på den säkra sidan så jag inte riskerar dyra böter. ;pHur känns det att vara i Sverige nu då?

#5 - - ebba:

svar: Okej, du får gärna säga till om de blir tävlingar, för jag gillade väldigt många, så som sagt säg gärna till! ;)

#6 - - Molly:

Usch, jag vill ha New Moon-filmen nu. Jag beställde den så fort den fanns att boka på cdon :) Fast det är konstigt att jag får betala 149 kr när den kostar 169 kr nu :PDen kommer i slutet av Mars va?... Långt tid kvar!

#7 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..i'm a boy and i 'm happy not having to make smear.. ;) ,it's not cool.. i think..

#8 - - Molly:

Svar: Ja, samma här.. men den känns lite för dyr :SJo, jag vet att de har sagt slutet av April förut, men nu så står det "Releasedatum: 2010-03-20 " så då borde den komma då :D

Till top