En ny dag..

Vardag / Permalink / 5
Och ett nytt år. Vet inte om de startade bra eller dåligt egentligen. Tänker inte gå in mer på det, de kommer bara bli flummigt och vissa kommer säkerligen ta åt sig och bli förbannade. Nu önskar jag att jag kunde ha vissa inlägg lösenordsskyddade.

Men nu ska jag gå och klä på mig och sen ska vi åka och äta mat när mamma slutar. Puss puss
#1 - - Molly:

Haha, läs vad som hände så förstår du ;) Publicerade nyss ett nytt lösenordsskyddat inlägg.



Man kan ju ha en underblogg som är skyddad om man har blogg.se :)

#2 - - Anna:

Trist att året varken har börjat bra eller dåligt, men jag hoppas det blir bättre i allafall! :) kram

#3 - - : : T S U K I I : ::

sv: haha annars kan man ju alltid söka på google :) hittade en hel del där senast jag kollade faktiskt haha :P känns inte sååå kul direkt, men undvik det om du kan haha :P



ditt inlägg låter inte så där jättekul :/ hoppas morgondagen blir bättre då :P fick nästan raketer på mig igår HAHA. Skulle stå och fota och precis bakom mig stod en man med en fet raket som han vinklade diagonalt mot mig -.- usch hemskt. Det upprepade han flera gånger!! Störigt.

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010:

Usch da!:( Skickar massa kramar gumman hoppas det blir bättre1:(

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Gott Nytt År 2010:

Tack sötnosen!:)



Men gumman då krama om Jag vet hur det känns, jag är oxå alltid den som hör av mig, som skickar hälsningar osv. Men jag insåg att har jag äkta vänner skickar de till mig först och de som gör det visar att det betyder något och de som inte gör det visar motsattsen. Man får se det positiva i det negativa, att man kan stryka människor som man lägger sin tid, sina tankar och sin kärlek på som inte är värda det och istället har man mer till de som är det!:)

Hellre ensam än i dåligt sällskap!:) Brkar jag alltid säga!:) Så upp med huvudet gumman, du betyder mycket för många andra!:)

Till top