Imju Fiberwig

Makeup & Skönhet / Permalink / 8
Fick ju lov att skriva en liten recension nu på en gång :)
Det var faktiskt inte den allra bästa mascaran jag provat. Den var bra, men inte den bästa. Lätt att applicera och arbeta med, men tycker de kunde blivit lite mer färg av den. Får se om den kanske växer efter några användningar. Det ramlar ner en himla massa i ögonen också som skaver, inte kul!
Applicerade mascaran ca 3 gånger om ni undrar.

Produktbeskrivning:

Japans bästsäljande Fiberwig-mascara är här! Skaffa otroligt långa fransar bortom alla mascaror! Fiberwig innehåller dubbelt upp med fibrer för att ge dina fransar dramatisk längd. Mängder av extra tunna nylonfibrer fastnar och försluter sig runt dina fransar. Ju mer du applicerar desto längre blir dina fransar.



Det är en animerad bild :) så ni vet!

#1 - - Molly:

Jag skulle också behöva köpa en ny mascara, men jag hittar aldrig någon som är bra :S Sån där med fibrer i kan jag inte med, de lossnar och hamnar alltid i ögat och så har man en liten liten grej i ögat hela dagen.. superstörigt :(

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Då kanske den inte var all that hehe!



Ja det är inte lätt med hund, det är som att ha barn utan tvekan!

#3 - - Linn:

Långa fransar har du iaf! :)

#4 - - Angelica:

Åh va gulligt av dej! =)

tex hur man får inläggen i menyn att vara i mitten som du har? har länge försökt men har dock ej funkat...:/

Och hur man ändrar utseendet på kommentarrutan under själva inlägget?

Kramisar*

#5 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Ja, det är ju kanon :) Jag brukar både klippa och fila..

#6 - - Molly:

Precis vad jag också tyckte.. Pastell har jag fått lära mig är ljusa färger liksom, inte så där knalligt.. så jag vet inte om personen är felinformerad eller bara dum? :P



Angående mascara så tycker jag det mesta är skit idag faktiskt :( Har inte hittat någon mascara som jag varit nöjd med på flera år. Som sagt.. mascara-djungel!

#7 - - sandra pahlm:

vilken är den bästa mascaran du använt då? :))

#8 - - Elin - Design&Makeup:

Det blev ju en väldig skillnad, men sedan vet man inte om du har ljusa toppar du har som inte syns heller så man vet ju inte exakt hur mycket de har förlängs. Jag tror nog den där gynnar de som har korta, få och tunna fransar mer, men å andra sidan så har jag ju inte provat den själv så jag kan inte säga något om det =)

Till top