Rubriiiiik..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Zamme har intagit den nya "vårpälsen". Beige med en touch av gul :P det här är de värsta med slask när man är hundägare. Varje promenad man kommer in ifrån så är hundarna helt kladdiga och skitiga. I princip lär man skölja av och bada dom varje dag för att de inte ska bli skit över hela huset. Så älsk får köpa med sig lite schampoo när han ändå handlar hundmaten sen :)
Just nu ligger den lille skitige killen och sover i sin bärväska och jag ska sätta igång och fortsätta på lite designer tänkte jag.

Vi promenerade igår med en tant en bit uppe i skogen och hon berättade att det här vädret var inte normalt för Österrike. Det töar, är ca 4 grader varmt :P iofs kunde man nästan räkna ut de med röven hehe. När, iaf jag hör, Österrike så tänker jag på enooormt med snö och några minusgrader. Men klimatet har fått fnatt och de visste vi ju redan, ellerhur?
Älskar snö, men samtidigt är de så himla skönt när de försvinner och våren börjar kika fram :)

Shiiiit vad ni röstar på Månadens Fråga också :D herregud. Redan 70 röster..

#1 - - Elin:

sv: heh ja, fast egentligen då jag tittar på den så ser jag inte gammelrosa utan en mörk rosafärg som inte är i cerice som jag vanligtvis brukar ha. haha



Jag börjar nästan fundera på om man kan kalla det gammelrosa, det är ju absolut inte så som färgen i din blogg ^^

#2 - - Emmie:

Hej C!

Tycker du gör helt underbara designer och tyvärr har jag inte råd att köpa någon då jag är arbetslös men det kommer nog senare en beställning från mig.. men jag tänkte om du kunde säga vilket/vilka program du gör dina designers i??

Kramar..

#3 - - Petra ♥:

Det har verkligen fått fnatt. Tycker det alltid brukar va gröna slaskiga vintrar i skåne men nu snöar det som aldrig förr. Lite ovant! Köpte riktig vinterjacka för första gången på evigheter häromdagen! :P

Till top