The last sunday..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Min att köpa lista när jag är i sverige:
Kläder ifrån Lindex - Har hittat massor
Closeup filter - Got to have
Flash Diffuser - :)
MUS produkter - Natuuuurligtvis

Haha jag har tvååå månader på mig :) treeevligt.
Idag ska vi åka och lämna tvättmaskinen hos en av älsks jobbarkompisar, han köpte den av oss för i princip samma pris som vi gav för den :D JEEEHOOOO. Ett problem mindre. Känns skönt. Så vi ska åka upp för en jääkla backe för att komma till honom (Seefeld) och sen ska vi nog gå och kika på stan där uppe eller vandra lite med Zamme.
Skithunden biter på sina tassar så det blöder :(( jäkla hund. De är ju någon form av stress, så jag hoppas det blir bättre när vi kommer hem till Blge sen så tassarna kan få läka ihop lite. Snutten min :(
Köpte en aktiveringsboll till honom också, he loooves it. Vi hade en förut men Whisky tog över den haha, Zamme fick inte komma nära den, men nu har han en egen liten en som han springer runt med.

Nej nu är de duschen som gäller :) Puss pusss

Sommarväg vid min farbror utanför Borlänge :)

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Tack, jag kommer nog inte hitta någon här men jag får fan peppa och motivera mig själv och faktiskt berätta för mig varje gång det börjar bli jobbigt varför jag gör detta. :)

#2 - - Tommy:

Sv: I see .. Så då kanske du kommer åka ner till danmark/skåne något under dessa 2 månaderna? Är ni i malmö nått får ni gärna hör av er, vore super kul att träffas IRL! KRAM

#3 - - Elin - Design&Makeup:

sv: nej precis :)

#4 - - Tommy:

Jag måste med ha closeup filter :)

Ska troligen beställa det i dagarna, ett set där man får med 4 st ..Kram från mig, sambon och Gucci och Chanel och inte för glömma kattskrället :)

#5 - - maria:

Vilken härlig sommarbild :)

#6 - - MIchelle:

härlig bild.

Till top