Tips till er bloggare!

Photoshop / Permalink / 20
Tänkte ge er lite tips på vad som gör att jag fastnar på en blogg och vad som gör att jag stänger ner den direkt!! Och detta är vad JAG tycker och ingenting som någon annan måste följa!

- DONT´S -

Musik på bloggen. När man nästan skiter ner sig för man blir så förbannat rädd. Om du prompt ska ha musik på bloggen, ta en låt som börjar lugnt, pianomusik, delfiner vad som helst. Men att börja med något hårt gör att jag letar efter krysset på sidan nästan direkt!

Halvkass design. Alla kan inte ha fina designer det förstår ju jag också. Men en blogg med en halvkass design i skrikig färger som inte passar ihop gör att jag tappar intresset och sidan stängs ner även om innehållet är helt okej.

Fjortisspråk. Eller jag vet inte vad de heter. Men sånt gör bloggen barnslig och omogen, likaså stavfel.

Enbart inlägg med videos. Video, på video, på video. Inlägg efter inlägg. Då kanske man inte ska ha en blogg. Varför inte dela upp det lite? En dagens låt kanske? En dagens video? Men att posta 25 videos efter varandra blir bara tråkigt och ingen orkar titta på dom.

Reklam. De får din blogg att verka billig och desperat. Någon som bara är ute efter pengar helt enkelt. Blinkande knappar överallt och reklam över hela sidorna är verkligen ett stoooort NOOOOO!

- DO´S -

Bilder. Det livar upp en blogg och gör den mer trevlig och alla vet ju att folk hellre kollar på fina bilder än läser inlägg :P dock så kan de även vara en dålig sak. Suddiga mobilbilder där man inte ser vad de ens föreställer tycker inte jag gör den trevlig, då blir de tvärtom.

Personlighet och design.
Detta tycker jag går hand i hand lite. En snygg design är oftast en mysig och personlig blogg med ett bra innehåll. OFTA, jag säger, inte alltid, men ofta. Vet inte hur många bloggar jag prenumererar på som inte har bra innehåll, men en snygg design :) något som fångade mitt öga helt enkelt.

Krävs inte mycket för att jag ska fastna för en blogg faktiskt. Så nu vet ni det!!
#1 - - Johanna:

Jättebra skrivet tycker jag. Håller med dig

#2 - - V I L J A:

Håller med dig om det där med musik. Jösses ibland blir man verkligen livrädd och är inte långt ifrån att få sig en hjärtattack! Jag tappar då också intresset och flyr snabbt som ögat ifrån den bloggen (:

#3 - - Kia | Bloggdesign:

Tycker precis likadant. Har någon musik på bloggen eller en halvkass design så orkar jag oftast inte läsa om innehållet är bra eller inte.

#4 - - smäm:

håller med om allt.

#5 - - V I L J A:

Svar: Visst är låten bra, den går på repeat här just nu! :D

#6 - - Petra:

Vilka bra punkter på Dont´s och Do´s. :) Jag håller med dig. :)Sv: Nej, det behöver ju inte betyda att schampot är lika bra på mig som för dig. Det ska bli spännande och höra vad mamma har och säga om det. Men.. man måste våga testa själv eftersom man inte vet hur det fungerar för just en själv. Jag tycker dock om att läsa vad andra tycker om det, så därför uppskattar jag din recension. :)

#7 - - Anonym:

stavfel kan ju inte alla hjälpa.

men däremot de som stavar fel med flit är ju en annan sak.

#8 - - Sofiesfoto - FOTOBLOGG ♥:

GOSCH! Kanonsnygg blogg! Love it!

#9 - - Emma:

håller med! sen fastnar jag också för bloggar som jag kan relatera till, och oftast brukar de vara kring samma ålder som jag =)

#10 - - Kia | Bloggdesign:

sv: Jaa, liiite elakt kanske, men har dom massa konstiga färger som man får ont i ögonen av så måste dom nästan räkna med att folk klickar sig vidare. :P

#11 - - W e b - L i n n . n o:

Hahaha jeg mener akkuratt det samme.

#12 - - lina:

FAN VAD SNYGG BLOGGDESIGT! har du gjort den själv, jädra vad duktig du är isåfall :O

#13 - - Molly:

haha, förlååt :PMen de är inte så dyra och det borde ju finnas i Österrike också :D

#14 - - Babbi - Bloggdesigner [Ny design ute nu!]:

Håller med i den där listan!

#15 - - JOAKIM.:

superbra tips, verkligen :)

#16 - - : : T S U K I I : ::

haha dessa håller jag med om :D fast jag själv var ju puckad ett tag och hade igång AUTO musik på min blogg hahaha! :D beror nog också p åatt jag inte längre lyssnar på musik på samma dator när jag surfar :P då är det sak samma då volymen ändå är låg hihi D:

#17 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg:

Bra skrivet gumman!:D

#18 - - Lene-Therese:

Kul sammanfattning, får hålla med.

#19 - - PinkNation:

Håller med! Bra punkter det där :)

#20 - - C ♥ r a l i n e:

Håller med ! bra skrivet :}

Till top