Tonfisksallad..

Gott & Mindre Gott / Permalink / 8
"Is this chicken what I have or is this fish?? I know it's tuna but it says Chicken By The Sea or In The Sea..."
"Chicken Of The Sea is the brand.."
"Ohhh.."

Man kan inte annat än älska Jessicas kommentar :)
Gjorde iaf tonfisksallad till middag idag, var suuupergott och de är ju så lätt att slänga ihop. Fick massor över som vi ska mumsa på imorgon också. Helt perfekt..

Paprika, isbergssallad, avokado, tonfisk, tomater, gurka, majs, morötter & ägg :)
Enkelt och mumsig..

#1 - - Molly:

Mmmmm, gott :D

#2 - - Jennie:

Mums , längesen jag åt =)

#3 - - Anna:

Det såg jättegott ut, dock är jag ju inget större fan av tonfisk :P Men jag börjar lära mig äta det oxå :)

#4 - - Kristina:

Jättefin design!!! lika fint som vanligt =) Gillar din stil. Skönt att höra att ni kom fram någorlunda smärtfritt. Fattar dock inte att de kan stänga av autobahn, kunde de inte bara sätta dit en hastighetsbegränsning? Fasiken de måste ju ha varit flera mil lång "kö" av bilar, de är ju så oerhört många bilar som åker där varje dag. Hm.. knäppt. Och den nya lägenheten som ni bor i verkar ju jätte bra,, mkt finare toalett än den förra. Haha men är lite nyfiken om den omtalade "bajs hyllan" är standard där i Ö? Och fina bilder på Z som vanligt, har inte kollat på länge men de är slönt att höra att ni tog er igenom resan ner utan att själv vara inblandade i någon olycka =) Kram från kalla kalla sverige (förlåt för att de blev så långt haha)

#5 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..hum .. it look good, it's my favorite food. ;):)

#6 - - Tasha:

Vad fin din design blev. Gillar stilen. Jag har också fixat ny design. Även om jag fick lite hjälp av en kompis. Helt annan stil men jag tror jag börjar fatta det där med koder...



Kram :P

#7 - - Babbi - Bloggdesigner:

Fy fan vad GOTT.

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg!:

Hej kära bloggare!



Du har blivit nominerad till FAVORIT FOTO & DESIGN BLOGG i min Blogg Awards. Du är bland 10 nominerade som nu ska få röster för att vi ska kunna utse en vinnare. Under hela nästa vecka ska mina, dina och andra läsare få rösta och den 24/1-10 utses vinnaren.



Om du vill tipsa om detta till dina läsare, kan du länka till följande länk: http://alisagonzalez.se/blogg-awards/rosta/



Grattis och lycka till!



Mvh

Alisa Gonzalez

Till top