Trött..

Gnälligt / Permalink / 8
Vet inte riktigt vad de är med mig idag. Känner mig grinig, gnällig, elak..
Är så trött på att allt jag äger och har alltid ska gå sönder och speciellt efter att man knappt har använt det. Igår såg jag på min nya jacka att sömmar har släppt överallt, hur kul är det när jackan kostade över 1000 spänn?! Och det var dessutom den sista snygga jackh*vetet som fanns. Annars är de bara fula dunjackor som säljs och en sån tänker jag  inte ta på mig ens om jag fick betalt!
Så fort jag gillar något så går det sönder, eller blir irriterande skavanker på det. SATC boxen, min nya jacka, nya skorna, halsdukar, ögonskuggor, smycken, kläder mm mm mm. 50 spänn på att nya Vänner-boxen kommer vara trasig inuti eller något, skulle inte förvåna mig det minsta.

Är dessutom en fruktansvärt otålig person. Avskyr att vänta, de är de värsta som finns. Och att vi nu väntar på att få åka vidare från Österrike gör mig tokig. Inte alla dagar, men vissa! När jag tänker på det mer än vanligt, när det blir vardag helt enkelt.

Blev ändrade planer igen, så vi åker ner till Henkes mamma imorgon och inte idag som de var planerat från början.
Så nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv för att "hela världen är emot mig"...
#1 - - Camilla:

Jobbigt med dessa dagar men jag känner så väl igen mig. Jag blev nyligen väldigt irriterad över att jag hunnit göra av med för mycket pengar utan att köpa det jag verkligen behöver. Nu står jag här med utgifter som ger mig ångest. Hoppas du kan fixa till jackans för den frustrationen känner jag igen.



Härliga vinterbilder och ja, nu är det VÄLDIGT kallt och jag gillar´t. Blev så överraskad i går att kroppen blev till chock, sablar vad kallt det är. Aldrig varit med om denna kyla tidigare, inte ens när den är mer än -18. Haha!

#2 - - ElinArmour:

Men fyyy vad tråkigt!

Sörjer med dig!

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Gumman då, vet du det blir oftast så att de materialistiska sakerna vi mest gillar och är rädda om är de första att gå sönder. Du vet min iittala Hot Cool glas jag brukade dricka kaffe ur? Jag hade två, tror du inte min sambo lyckats ta sönder BÅDA TVÅ?! Nu är jag livrädd över att mina Sagaform saker ska gå itu men det skulle inte förvåna mig. Det är så gumman.



Sen så har vi alla dessa dagar där allt känns fel, går fel och för långsamt. Men jag kan tänka mig att det är snäppet värre för dig med tanke på flytten osv. Det är inte lätt att gå igenom det ni går igenom, flytten, inget riktigt hem, lämna sina nära och kära, ett främmande land, du är ensam där. Men jag tycker att du är enastående och modig som bara den. Inte många hade tagit det steget och inte många hade klarat det. Jag tror att det kommer att komma ut något riktigt bra för er ur detta!:)



Ryck upp dig nu snuttan!;:) Jag uppdaterade länken i bloggen nyss, kika in igen (bloggtipset)

#4 - - Molly:

Du är inte ensam att allting har skavanker. Oz-boxen var trasig inuti :S Och mina partyleggings som jag hade på mig på nyår var trasiga (fast jag inte hade märkt det) osv osv. Det är alltid så för mig också...



Hoppas det blir bättre gumman!

Massor av kramar :)

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Ja så är det med mina väskor med mina favoriter går oxå sönder:( Och de är juh inte billiga så att söga. Suck!



Ja jag kan tänka mig att det tär på en massor och därför beundrar jag ditt mod och styrka!:) Du klarar detta fint med lilla Zamme och din hubby!:)

#6 - - Veronica:

Ibland är det jobbigt att tänka positivt och det är skönt att bara spy ur sig allt som man känner ett tag. Jag förstår dig helt och hållet, när det är mycket som går emot så kan jag ibland känna för att bara gå och lägga mig i sängen vid sju på kvällen, dra täcket över huvudet och sova tills allt känns bättre. Fråga din älskling om lite extra många pussar ikväll och mys i soffan med en stor kopp te så känns det nog bättre snart igen :)

#7 - - Magda:

Håller med dig till hundra %, jag aavskyr verkligen att vänta på saker och ting, sen har jag ett tålamod som är en cm långt typ. haha. Jag tycker att du har lyckats bra med din blogg, jag undrar bara, hur gör du rutorna & blommorna i varje kommentar? :)

#8 - - Anonym:

åhh, såna dagar vill man ju bara kasta i soporna! Vet hur det känns men det är ju så livet är, ibland bara skit!



Hoppas det blir bättre fort :) Kram!!

Till top