#1 - - Molly:

Hahahahahahahaa, jag skrattade så jag tjöt när jag såg detta klipp! Vilken rolig hund :'DOch förlåt för inlägget om sminket :P Fasen så synd att de inte kan skicka det till Österrike direkt. Men det borde väl kunna gå att beställa till Sverige (typ till mamma och pappa) och sedan skicka till Österrike? :) Jag tänkte jag skulle testa och recensera lite på bloggen och se om det faktiskt är bra, har hört så mycket bra om det. Och allt är superbilligt, jag dör!

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Så utrolig søt han er. :D Lånte videon din litt. Håper det er greit. ;)

#3 - - Amanda:

Hahah men vad söööööööööööööt, jag dör. hahah.. Varför gör han så? Hahah, vad roooligt..Vad fin design du har nu stuuumpan! Skulle skrivit det för ett bra tag sen egentligen! Men jag är så seg ;P haha, som alltid när de gäller att kommentera eller svara på kommentarer.. Men skitfint är det iallafall :D Nattinatti, puss&krams!

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Foto & Design blogg!:

Hahahahah va sööt!:D

#5 - - Blue Velvet:

Aww.. så gulligt, OCH smart!

#6 - - Dea:

Hahaha! Go Zamme! :D

#7 - - Tommy:

Dagens skratt.. Så sött :)

#8 - - Elin - Design&Makeup:

Hahaha, vadfan!! Det där har jag då aldrig sett förut ^^

#9 - - Anonym:

HHAHAHHA herrgud vad jag skratta x)

#10 - - Tess:

Haha undra vad han tänker? Ibland undrar man vad de tänker...Alva kan också göra konstiga saker...=) Ja de djuren..de är ju bara för goa! =)

Ha en fin Tisdag

Kram

#11 - - Sis:

Zamme the creator of assing :P

#12 - - Melany - City glam & shabby chic:

Men åååh vad härlig grabb haha! <3 Jag skratta så att jag började hosta hehe :D

#13 - - Macco:

Haha, fan vilken charmig video. Förstår verkligen inte varför han gör så, har du listat ut det? Helt underbar design du har på sidan förresten, rosetten med fjädrarna ger verkligen intrycket att dom sitter på skärmen och inte i. Hihi.

#14 - - Anonym:

SV: Hehe jättesöt iaf! Visade klippet för min sambo och våran polare och dom tyckte det också var himla underhållande :) vill oxå ha en sådan liten vovve :D våran är ju "medelstor" och en galen klumpeduns.

#15 - - Malin:

Jag hittade detta klippet precis fick hålla mig för skratt här på kontoret, var inte det enklaste. =) Men va e det han gör egentligen?? Varför gör han det? haha. Underbara lilla krabbat! =) Kram

Till top