Havregrynsgröt..

Vardag / Permalink / 9
Sitter och försöker trycka i mig den där förbaskade havregrynsgröten. Föråt mig på det förr när jag var mindre och att äta det nu på morgonen är ingen dans på rosor känns de som, men man står ju sig så länge när man ätit havregrynsgröt och man blir ju inte hungrig direkt när man precis vandrar in på jobbet som jag har en tendens att bli annars :) bara till att pina i sig med andra ord.

Till veckan är det öppning stängning som gäller i tre dagar nu, sen ledig två och sedan jobba hela helgen :) dock är det ju inte särskilt långa pass lö-sön eftersom Arkaden stänger någorlunda tidigt iaf. Skönt skönt och nu har ju baby semester också så han tar vovvarna så jag behöver inte gå upp så faaasligt tidigt om dagarna heller.

Idag har man namnsdag också :) är det någon av läsarna som vanligtvis brukar fira namnsdagar på något sätt?? Lite nyfiken.
Nej nu lär jag rappa på :) Puss pusss

#1 - - josefin:

grattis grattis på namnsdagen =)



både jag, en syster, mamma & farmor har också namnsdagar nu under "fruntimmersveckan" så vi brukar passa på att fira alla en kväll med lite mys och middag.. tycker man ska passa på och "fira" lite när de ändå finns en liten anledning till att umgås. =)

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Grattis på namnsdagen :D Jag brukar inte fira det, mormor firade mig när jag var mindre en gång. Det var en CD skiva som jag ville ha som jag då fick. Men annars firas det inte.



Låter härligt med mycket jobb. Själv lämnade jag min hund hos mormor igår. Har 7 dagars jobb framför mig och långa pass så han får ha det bra där nere istället. Känns tuft dock att lämna iväg honom.

#3 - - Evelina:

vi firar aldrig namnsdagar hehe =)e

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Grattis på namnsdagen :)



När jag var liten vad jag noga med sånt där... då fick jag lite blommor tror jag. Men idag blir det bara ett "grattis".

#5 - - K a j s a j i:

Grattis på namnsdagen! Jag brukar inte fira min namnsdag alls, förutom att mamma brukar ge ett kort :)

#6 - - victoria:

vi firar aldrig när jag har mina andra namn som namnsdag men när det är victoria så gör vi det :)

har namansdag idag med och fyller år :P

#7 - - Evelina:

Grattis på namnsdagen :D

#8 - - Karin:

Grattis! :) Jag firar min.. fyller år tre dagar efter julafton.. så namnsdagen blir en mini-födelsedag nu på sommaren :)

#9 - - S:

Söt hund :D

Till top