Heidi ångrar sig..

Kändisar / Permalink / 8
Undrar om detta stämmer? Tycker bara mer och mer synd om henne som verkar vara otroligt lättpåverkad. Men jag hoppas verkligen att det stämmer att hon och Spencer har gått skilda vägar nu och att hon kan börja ordna upp sitt himla liv och börja ta kontakt med sin familj igen!!!

-----  -----

Här är senaste nytt från Cirkus Heidi Montag:

Nu sägs ”The Hills”-stjärnan ångra sina plastikoperationer och vill återgå till sitt gamla utseende.

Det var maken Spencer Pratt som fick henne att operera sig, skriver Heat magazine.

Hakförminskning, ögonbrynslyft, botox, näsoperation, fettinjektioner i kinderna, fettsugning av nacke, höfter, midja, inre- och yttre lår, öronoperation, förstorade skinkor, läppar och bröst.

I januari chockade Heidi Montag, 23, världen med att genomgå tio skönhetsingrepp på en och samma dag.
Skyller på Pratt

Men nu sägs stjärnan ångra sig, och hon skyller ingreppen på maken och ”The Hills”-kollegan Spencer Pratt, som hon sägs vara separerad från.

– Hon funderar på att försöka återgå till sitt gamla utseende nu när hon separerat från Spencer. Det var han som fick henne att operera sig. Hon vet att hon gick för långt och hon kännder sig dum, säger en källa enligt Heat.


Källa: Aftonbladet

#1 - - Sandra:

Skratt! såg att tjejen som härmade dig ang din design nu intte kan ta emot beställningar, var det inte det du skrev häromdagen?? hon har nog ingen egen fantasi...

#2 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Hoppas det stämmer att de separerat och att hon fått lite vett tillbaka i huvudet

#3 - - C:

"Det var maken Spencer Pratt som fick henne att operera sig, skriver Heat magazine." Jo, det här med fri vilja är ju faktiskt gravt underskattat. Patetiskt.

#4 - - Malin:

Jag har faktiskt alltid trott att Heidi gjorde dessa operationer bara för sig själv, eftersom hon sa det + att hon sa att det inte var Spencer som ville det.

Men om det nu är så att det var han som fick henne att göra dem (vilket det mycket väl kan ha varit då han hjärntvättade henne totalt) så tycker jag sjukt synd om henne. Om hon nu vill gå tillbaka till sitt gamla jag så måste det ändå vara ganska svårt, eftersom hon gjort så extrema operationer hittills. :/ Tycker nästan som du, synd om henne om det nu är så, för isåfall är hon ju väldigt lättpåverkad, och då är det verkligen synd om henne. Lättpåverkad är ju inte något som man borde vara när man är i rampljuset. :/

#5 - - Christine:

Hon va mycket vackrare innan!



Jätte fin header!

#6 - - Evelina:

Det känns lite försent att ångra sig nu angående operationerna :P Hur hade hon tänkt sig att gå tillbaks till sitt gamla utseende?

#7 - - linna:

men haha. så himla illa. jag menar om min kille ville jag skulle göra det där så skulle jag DUMPAT honom inte: jaaa men visst! o.O klart jag gör om hela mig för en karl. absolut. :D



finare innan var hon med för den delen. :)

#8 - - NTS:

Låter sjukt att ens vilja ha kvar sin kille när han tycker att man ska ändra på sig. Hon borde ändrat kille istället för sitt utseénde tycker jag.

Till top