Plast???

Frågor & Svar / Permalink / 10
C om Regn = Grinig Sara:

Kläm och känn, glas är fräschare än plast. Ta även en titt på skärmen på den nya så inser hur tarvliga de gamla är. :)


SVAR: Om detta är en plastskärm heter jag Otto :P vad jag vet så spricker inte plast sådär och jag antar att du syftar på att skärmen är av plast i din kommentar! Och de har ju verkligen varnat att man INTE ska tappa den eftersom det är just glasskärm på alla iPhones!!

#1 - - W e b - L i n n . n o:

Haha sorry jeg ler Sara, Men alle Iphons er noe herk. :P

Alle blir jo ødelagt bare man ser på de.

Lykke til med nytt mobil kjøpt ;)

#2 - - Kristina:

Åh nej, är det din iphone som åkt i backen? Typiskt :( Jag trodde att alla mobiler nu för tiden har en typ av glasdisplay? Men de är ju vad jag trott. Men jag skulle vilja säga att om de där är plast (ironi) så är det inget som följer plastens vanliga kvalitéer?

#3 - - W e b - L i n n . n o:

Nei sant man ikke skal miste den, men hørt om så mange tillfeler når det gjelder iphon og at de går i stykker, de tåler ingen ting i forhold til en vanlig telefon. :P

Tør ikke si hvor mange ganger min telefon har gått i gulvet. eller de gangene jeg har kastet den i veggen i dritt sinne. :P Den lever enda. :P

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Hihi kanskje du er litt sterkere enn meg. :P

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Hihi ja kanskje det også. :P Trur jeg lar være å gjøre deg sur. :P

#6 - - emelie:

hej! gör videoblogg oftare :D:D din blogg är bäst!

kram

#7 - - Malin:

Har droppat min iphone i golve x antal ggr & är faktiskt förvånad över hur BRA dom ändå håller =)

#8 - - Elin - Design&Makeup:

Oj jäklar du, vilken otur.. :o

#9 - - Ket:

Haha skojar personen? Självklart är det glas på våra 3GS, köpte min i fredags, min förra tappade jag på ett stengolv så GLASET sprack. Ville inte heller ha en iphone 4 känns överskattad, speciellt när man är nöjd med den gamla:)

#10 - - C:

OK, men nu syftade jag på att baksidan är av glas på den nya och inte av plast som den gamla. Att skärmen är av glas vet jag väl. Dock är den nya typen betydligt starkare än den gamla. Och när jag skrev att du ska ta en titt på den nya skärmen så menar jag upplösningen, hur mycket bättre bildkvalité det är.

Till top