Sara's favorit fonter..

Photoshop / Permalink / 23
Fonter nedladdade lite varstanns på Google och även via Dafont.com. Finns så sjuuukt mycket fina textfonter om man bara ORKAR sätta sig ned och leta :)

#1 - - ElizitaRica:

oj jag visste inte att den var borta. var inne & ändrade profilbild förut idag måste blivit något då, men hur gör man så den kommer tillbaka, är usel på sånt där :P

#2 - - ElizitaRica:

SV.

nu har jag kollat & ikonen är där, men man ser inte själva ikonen men man kommer till dig om man klickar där, vet inte vad som har blivit fel?

#3 - - K A R O L I N A:

Är inte Carlotta & Carpenter ITC likadana? :D

#4 - - Annelie:

Ungefär när tror du att du kan börja göra designer igen? Jag flyttar till Frankrike i slutet av Augusti och jag vill självklart att DU ska göra min nya bloggdesign. Om det är möjligt vill jag gärna att du har min design i åtanke, behöver den först i mitten/sluten av Augusti.

#5 - - Evelina:

Tack för tipset :D

#6 - - Tina:

Jättefina fonter. Fint med lite skrivstil tycker jag. Sen finns det ju så sjukt mycket olika fonter också.

#7 - - K A R O L I N A:

Riktigt snygga fonter annars ;)

Har du american typewriter? :D

#8 - - Angelica:

Aa. Google it! Det är synd att de flesta är engelska/amerikanska, för då finns inte å ä ö med :( Letar FEBRILT efter såna :(

#9 - - ice thorslund (L):

Älskar din blogg sötan !! (a)

-Har inte hört om du

tar betalt för dina designer eller göör du till inga :) ?

#10 - - Linda:

Hej, jätte fin blogg du har! inte så att du skulle vilja göra en guide hur man gör en ''drop-down meny'' ? Vore jätte snällt om du vilja hjälpa ! :)

Kram

#11 - - josefin:

Vad kostar det att få en design av dig?

#12 - - Nella:

kan inte du snälla visa hur man sätter länkarna ovanför headern? jag har verkligen trixat med mina länkar men dom hoppar alltid fel. Jag vill ha dom så som du har dina ungefär (ovanhöv headern alltså)

#13 - - ebba delin:

Hej Sara! Jag undrar hur man lägger upp ikoner på sin blogg.

Mvh Ebba

#14 - - Bea:

Har du windos 7? =) För jag använder vista just nu och då funkar inte fonters! riktigt bittert

#15 - - Elina:

Hejsan, jag undrar hur man får in alla text fonter i photoshop?

Har laddat ned några fina men vet ej hur man får in dem till photoshop så man kan börja använda dem. Skulle bli glad för svar!

#16 - - Ester:

Hej! Ville bara tacka dig för tipsen om alla snygga fonter! Det gav mig inspiration till att göra en ny header till min blogg som innehåller tre av fonterna ovan. :) Så, tack för tipsen! /ester

#17 - - Felicia:

Hej!

Jag undrar om du kan göra ett inlägg och förklara hur man får status på sin blogg? Så som du har där du kan skriva vad du gör just nu typ osv.

Skulle varit jätte snällt! :)

Fin blogg förresten!

#18 - - H a c h i ~:

Hej hej Sara! :D Jag antar att du får väldigt många frågor om din design, men det är ju ganska självklart varför ;3 (Den är ju HELT AWESOME!) Jag har alltid gjort min design själv, men ajg blir aldrig nöjd.. D: och när jag laddar upp bilder på min blogg blir de jätte dålig kvalité, kolla min header till exempel! (Dock bara en tillfällig header). Jag fick "adobe photoshop elements" när jag fick min Mac dator av skolan, jag kan det knappt alls :'( men iaf: de blir så dåliga bilder! vet du varför? :o

sen ville jag också fråga om du gör designer till andra ^^ eller har du färdiga designer man får låna av? ^^

kram Hachi ~

#19 - - Adam:

Skulle du kunna lägga in flikar i min header ? Snälla.. Jag har letat JÄTTE länge och jag tycker din blogg är helt UNDERBAR och jag gillar dina flikar... Men om du kan lägga in dom åt mig så är jag jätte Tacksam :) Hejdå <3 :)

#20 - - Yohanna ♡:

OTROLIGT fin blogg du har! :D

#21 - - elin:

hur gör du dina bakgrunder i photoshop?!

annars kanon bra tips!

#22 - - Tea:

Hej!

När man laddar ner fonter, var hamnar de då? Jag har inte photoshop men använder andra program, kan man använda fonterna till andra program än photoshop, t.ex. photoscape? :)

#23 - - frubalken.blogg.se:

Hejsan!
Jag funderar på om du gör designer som man kan beställa och vad du tar for dem isf =) Mvh

Svar: Tyvärr gör jag inte designer längre. Jobbar heltid så när jag väl är ledig så vill jag vara ledig :)
Sara Eriksson

Till top