FJÄRDE JULI

Vardag / Permalink / 6
Heejj, hoppas ni har haft en supertrevlig helg :) här i göteborg är de dåligt väder, varmt men rätt molnigt tyvärr. Typiskt när älsk är ledig. Men sånt slår väl aldrig fel?
Igår låg vi iaf vid Kåsjön och njöt i ca fyra timmar hehe, häääärligt. Sedan åkte vi hemåt, gjorde oss iordning och åkte in till stan för att äta lite mat med några vänner. Ät INTE på Angelos vid Skandinavium, dyr mat som inte smakar mycket alls, uppkäftig & otrevlig personal (iaf de två personerna som tog hand om oss).. Nej usch och de har varit våran favoritrestaurang förut, tacka vet jag Jensens, men de var fullbokat igår.
Sen blev det bio. ECLIIIPSE som var helt fantastisk. Kär kär kär. Nu längtar jag tills filmen kommer ut :D
Idag har det varit en helt vanlig tråkig söndag. Åkte och handlade & pantade burkar och nu sitter vi på varsitt håll hehe.

Imorgon börjar jag jobba också :D spännandeee. Känner mig rätt nervös men så är de ju alltid när man ska till ett nytt jobb med nya människor och nya rutiner. De blir nog bra det där :D

Är det någon utav er läsare som äger ett par bruna kilklacksskor ifrån Din Sko, som ni inte vill ha, som fanns att köpa förra året och fanns i brunt och svart och hade lite blommor vid tyget som gick över foten??? Gärna 37 eller 38?? :) man kan ju hoppas att någon har dessa. I want them hehe.

#1 - - Jessica:

Lycka till på nya jobbet imorgon, det kommer gå superbra! Du verkar så gullig och lätt att ha och göra med så kunderna kommer ha överseende med att du är ny! :)

Jättefin bild på dig också förresten! :)

#2 - - Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma:

Oh tackar. :D

#3 - - Layla:

Eclipse är så bra, vill se den igen nu! :D

#4 - - Petra:

Kul att du har fått ett jobb. :) Grattis!!

Får man fråga vad det är du ska jobba med?

#5 - - Caroline:

Vilken jätte söt blus du har på dig! :)



Sov så gott

#6 - - Nathalie:

Hej vännen =) Du, satt och tittade på din bild en stund och såg att du har ngt ovanpå som går i ränder. Är detta ett filter av ngt slag? Tacksam om du skulle vilja berätta hur man får till det. Kram

Till top