Dissar: Ugnsbakade Chips

/ Permalink / 11
Två ord: Äckliga och smaklösa.
De smakade ihopknölad deg och var otroligt torra. Sourcream & Onion? De smakade allt annat än det.
Och en annan sak jag reagerade på. 80.8 gram kolhydrater per 100 gram. DET är sjuuuuukt. Att det är mindre fett, visst. Men 80 g kolhydrater?!?! Nej de åkte i sopen direkt för älsk tyckte också de var riktigt vidriga.

Har ni smakat dessa? Vad tyckte ni??

#1 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Ja inte var dom nån höjdare inte, mycket godare med 'vanliga' chips!

#2 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Jag har fått höra mycket utav kunder som har kommit och handlat att de inte alls var goda!!Sen är påsen väldigt liten för ett dyrt pris tycker jag!!

#3 - - Mirka:

Jag smakade grill-smaken, och det var ju inget att hänga i granen heller. Det var ungefär som du beskriver här ovan.

#4 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Mje inte direkt. Festade ju i Gamleby som ligger 2 mil från Västervik så det var lite svårt att ta sig hem.Men det gjorde inte ont igår :P Det är idag som det känns.

#5 - - L I L I J A:

Håller med! Tog hem små provpåsar från jobbet & de var jätteäckliga :S Jag som ändå brukar kunna trycka i mig det mesta i chipsväg..

#6 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

SV: testa att skriva ett mail till OLW ;)jag kommer inte att smaka dom då jag inte får äta potatisprodukter med LCHF-kosten!! Men fy för vad mycket kolhydrater där var i dom :O

#7 - - Catrin:

Jag har velat testa dem, men det är så många som säger att det inte är goda så har inte velat slänga pengarana i sjön... På reklamen säger dem ju att det är MER smak...

Har köpt den där sprayen på Rusta nu förresten ;) Mumma! Går och sprayar lite överallt, men bara en dutt för annars blir det för starkt..

#8 - - Jennifer:

har hört att någon av mina kompisar har smakat på det och hon tyckte också dom var riktigt äckliga, så hoppar nog över det helt och hållet :P

#9 - - Caroline:

Potatis består till stor del av just kolhydrater...

#10 - - TESCHO - Web design, Photography & Doggies:

Har inte smakat ännu men tänker nog inte göra det heller.. Det är ju så - desto mindre fett desto mer kolhydrater. Man kan istället ge kroppen lite fett tycker jag :)

#11 - - Tina:

Jag smakade dom faktiskt igår för första gången. Fast det var den andra smaken med Sourcream och Sweet Chili. Och jag blev överraskad för dom var goda. Dom var inte alls degiga utan mer krispiga och knapriga. :) Men alla har vi olika smak :)

Till top