I see your true colors.. That's why I love you..

Vardag / Permalink / 8
Frågan jag ställer mig själv idag, och er också naturligtvis, hur många gånger måste man tvätta svarta badlakan innan de slutar ludda???? Tvättar och tvättar och tvättar men de vääägrar sluta ludda. Det blir till att köpa nya badlakan snarast haha.

Märkte precis att skorna jag köpte, tyvärr, ifrån Din Sko har dragit 50 kr för mycket från kontot. Toppen när man inte vet vart kvittot är heller :P går jättebra för mig. Att man aldrig lär sig att hålla i kvitton? Smartass..

Suttit med Excel hela dagen och skrivit rent jobben jag sökt. Så nu väntar jag på älsk som får hjälpa mig med det sista. Excel-experten hehe. Men de verkar inte bättre än att han jobbar över som alltid. Han var påväg hem men de blev ju som de blev med det.

Fick höra av Alisa att vi med iPhone 3GS kommer att få uppgradera våra telefoner den 21:a Juni :D SPÄNNANDEEE..

Men nu tänker jag lägga mig i soffan och invänta hubby och och sen blir de ett tidigt sänggående eftersom båda två ska upp imorgon tidigt :) Pussen på er

#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Jag har ett par gråa badlakan som också fäller trotts att jag använt de i 1 år! Trisst när det är så för man vill ju inte bli helt "luddig" på kroppen

#2 - - Mirka:

Bra badlakan luddar inte alls, jysk har bra grejer kan jag tipsa om!

#3 - - Fia ♥:

Testa att tvätta badlakanet i lite varmare, typ 70 grader eller varmare om du vågar och torktumla ett par gånger. Kan hända att de luddar mindre då. Så fick jag göra med ett par vi har. De gick knappt att torka sig med utan att man blev luddig och det blev luddigt överallt efteråt...

#4 - - Anonym:

Vad jobbar Henke med just nu? Låter som ett trökjobb där han bara får slita för ingenting ? =/



//

Caroline E

#5 - - Angelica:

Och jag får en ny iPhone i juli ;)



Ang handdukarna - tror det snarare är kvalitén än färgen som gör det. Så är det ett "dyrare" märke tycker jag du ska gå tillbaka med dem. Har svarta från IKEA (iofs lite tunnare frotté), men de luddar ingenting.

#6 - - Tina:

Åh vad surt att dom dragit för mycket. Undra hur många som råkar dra för mycket som man själv aldrig har märkt. :S

#7 - - Kristina:

Vad fiiiint håret blev :D



Hm jag hade sådana handdukar förut, en som aldrig slutade ludda så den slängde jag, men annars har jag haft tur att de slutar efter någon enstaka gång =)



#8 - - Camilla:

Vi med iPhone 3G då ????

Till top