iOS4 hysteri..

Vardag / Permalink / 17
My gad hahaha. Taa de luuugnt gott folk. Det kommer finnas uppdateringar kvar till er :D I promise. Tror hela servern kommer krascha när de väl släpper det, eller vad tror ni?? Ni som inte fattar alls vad jag pratar om så handlar det om iPhone och en ny uppdatering som har släppts/kommer släppas :) jag tar de lugnt. Äter min mango och körsbär och svarar på kommentarer hehe.

Hoppas Scrubs kommer hem till oss imorgon :D vi behöver verkligen en ny säsong nu haha vi har säkerligen sett varje avsnitt minst 30 ggr vardera. We looove Scrubs. Så mycket att jag tillochmed har Donald Fasion(Turk) på twitter och jaaa han är jäävligt rolig i vanliga livet också haha.
Hoppas även på att lite andra paket dyker upp i brevlådan, ääälskar att få paket och avi:er även fast man vet innan vad man beställt hihi.

Men nu ska jag kika när älsk installera iOS4 på sin telefon och sedan uppdatera min :D Pusss
#1 - - Nathalie:

Såhär ser de ut i footern eller vad de nu heter :P:form {

padding:0;

margin:0px 0px 10px 0px;

}

#footer{

clear: both;

margin: 0px 0px 0px 0px;

padding: 0px 0px 0px 0px;

width: 538px;

height: 107px;

background: url(http://sweetncute.blogg.se/images/2010/bye_94733865.jpg) no-repeat bottom center;

text-align: center;

font-family: verdana, arial;

font-size: 0px;

color: #FFFFFF;

}Så jag tror inte att det beror på det?Kom o tänka på att jag har en grå/lila färg i wrappern, kan de va därför tro? Ska jag inte ha en färg i wrappern? Kram o stort tack för du tar dig tid :-)

#2 - - Nathalie:

Tjohhooo de var det, ändra o la samma bild som jag har i bakgrunden, så jag la den i wrappern med. Äntligen fick jag bort det. Angående det med din bakgrund, jag förstod inte riktigt. Var det brushes du hittat o gjort i en bild som du sen lagt till bakgrund? Eller vad är det för ngt? Du har en o samma mönster i bakgrunden som är roser här o där. Jag ville med ha liknande men inte med blommor, jag ville ha annan floral mönster. Men måste veta vart jag finner materialet, var det brushes? Kramis =) Hoppas frukten smakar gott =)

#3 - - Nathalie:

Åhh ngt nytt, har aldrig hört om patterns. Ska googla o leta efter ngt snyggt. Efter man har laddat ner en o packat upp i ex winrar, ska jag lägga den tsm med penslarna som jag gör med brushes?Kramisar :-)

#4 - - Camilla - Webdesign & Foto:

Sv; Mjo, inte så där mycket men man ser vita/ljusa hårstrån lite överallt :P Haha precis, är väl samma här. Från chihuahua i alla fall :)

#5 - - Nevani:

sv: Fyyy sara! Det kan bli stopp i toan ;D#6 - - Nathalie:

Fick till det nu :-) Har hittat en fin bakgrund jag tänkte jobba med nu. Men, sja jag öppna ett dokument först o sen klistra "måla" över med min patter på de? Sitter och funderar på vilken storlek jag ska ta med? När jag lägger in bilden sen i min blogg så är den största bredden jag kan välja 1000, behöver de inte va större för den ska täcka hela bloggen? Fattar inte vrf de bara är upp till 1000 man kan välja till i bredden när man lägger in sina bilder i bildgalleriet i bloggen. Är jag på rätt spår o tänker rätt? Detta ska bli intresant :-DKram

#7 - - Angelique:

sv: Haha ja, hon är min lilla fluffboll ;)

Ja verkligen, känner igen det där.. dock är det inte hunden som fäller så fruktansvärt mycket utan det är just lilla ullbollen her self :D haha.

#8 - - Nathalie:

Ska bli intressant detta o prova :-) Vad för str ska jag ta tycker du? Visste inte att man kunde ladda upp sin bild på en annan sajt o faktiskt kunna få in de i bloggen. Trodde inte alls de skulle gå. Ska prova mig fram. =) Superstort tack vännen =) Vad tror du 2000 * 2000 i storlek? Blir det bra, eller mer? Kram

#9 - - Marcus:

sv: Ja det kan jag tro :D..

Jag vill också uppdatera min ;)

#10 - - Lotte:

Turk är helt bäst! ;)

#11 - - Camilla:

SV; Haha, visst dom var goda men inte mina favoriter.. Ingenting slår ballerina ;) hähä!

#12 - - Caroline:

Min sambo installerade det för ett tag sen o han är supernöjd! :)

#13 - - Nathalie:

Den lille söta rutan du har med foto på dig med en pratbubbla där de visas vad du skrivit senast i din twitter, förmodar jag detta är? Jag skulle med vilja ha en sådan istället för den fula klassiska o vanliga som jag i min. Är detta ngt du skapat själv? Kan jag me skapa sådan? Jag gillar din blogg mkt, har lagt den i min blogg i länkar :-)

#14 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Blev lite mer färg iallafall =) Den får duga tills jag kommer på något annat kul. har noll insperation till design och bloggning för tillfället!

#15 - - Malin:

jeflarns va sugen jag blev på mango! De måste älsk köpa med sig hem i morrn när han kommer hem från jobbet :)

#16 - - Anonym:

Wiiiee jag fick in den, så söt den är. Nu ska jag försöka lyckas med att skapa rutor i de andra sakerna som inte har rutor i sig i menyn. Har lyckats få rutor på allting annat, men när jag försöker på de som inte har rutor nu, då blir hela menyn vit :-( Vet inte vad jag gör för fel :-( Men å andra sidan, de e kul att alltid ha ngt o göra i sin blogg. Arbetslös o allt ju hehehhe =)

#17 - - carro:

ååh, den sidan har ja inte vore inne på :d ska gå in å kika på den! :) mhm, va gott me mangooo! :D

Till top