Skottlossning..

Vardag / Permalink / 5
Gomörron på er :) tidigt idag. Så blir de när man prompt ska duscha på morgonen hehe. Här är det dåligt väder, hör och häpna, men de ser ut som att de spricker upp mer och mer. Kan ju hoppas iaf, har ingen lust att knalla ner till bussarna i ösregn. Måste ner och krångla med busskort och prylar också, de har ju börjat med ett helt nytt system och använder som kontokort och så ska man trycka + när man går på och - när man ska av om jag fattat det rätt :P haha. De är fasiken dyrt att åka. 25 spänn in till stan, med kort, och imorgon kostar de 52 kr enkel resa till Alingsås med tåget. Eventuellt kanske ams står för kostnaden, de kan ju göra det om resan överskrider en viss summa tydligen. Bara att hålla lite tummar :) man kan ju alltid försöka även fast det inte är en enorm summa.
Nej de blev ingen ersättning. Man måste komma in med det dagen innan, lätt när man fick reda på det vid sextiden igårkväll och om jag ska få tills imorgon så lär jag in på ams idag och de är stängt idag i Partille och bara Lerum har öppet. Underlätta inte för de som söker jobb inte :P

Blir nog bannemej kavaj och jeans idag tror jag. Men vad ska man sätta på fötterna?

Igårkväll när vi gick och lade oss var det världens pådrag med helikopter ute. Tror de höll på större delen av natten och flög runt. Det visade sig att en kille blivit skjuten här i Partille. En rätt bra bit ifrån oss iofs, men ändå. Inte ofta något allvarligt händer här direkt, vilket är skönt.

Men nu ska jag gå och blåsa håret sen ta vovvarna på en prommis. Puss pusss

#1 - - Emmie:

Hej sötis!

Du gjorde ju min design för ett tag sedan men så fattades det några kategorier som jag nu har fixat till, så tänkte om du kunde fixa till det sista? Kanske enklare om jag skriver ett mejl med mitt lösenord och så med? ;)

Kram

#2 - - josefinelo:

wow vilken fin blogg! riktigt snygg header också! :)

#3 - - Kristina:

Sv: Ja de är riktigt skönt att ha en stuga att åka iväg till faktiskt, absolut när det är fint väder och man är arbetslös ;)



Hoppas att intervjun går bra! ja klädesbutik skulle vara drömmen för mig..eller skobutik skulle också passa otroligt bra.. haha. Därför jag funderar på att starta en internet sajt.. men man har så många önskningar. haha.



jasssåååå jag trodde att det var lite av resultatet av pillren jag :D då ska de bli intressant att se resultatet sedan efter 1-2 kurer.



Håller mina tummar för dig på intervjun iallafall :D

#4 - - Camilla - Foto & Design:

Måste börja med att säga att DU ÄR SÅ JÄDRANS UNDERBAR!!! Du verkar vara dig själv, och det älskar jag! Kollade på videoinlägget som du lagt in om att du fått jobb (GRATTIS) och när man kollar på dig så sprider du glädje, du är så otroligt söt och vacker, och glad!!! You rock! :D



Sen måste jag fråga... vad heter låten i detta inlägg?? Skitbra ju! :D

#5 - - ElinArmour:

Sjukt!

Såg precis på nyheterna att 2 pers. hade blivit skjuten i Södertälje också :s

Till top