Frågestunder i andra bloggar..

Candis / Permalink / 19
De kommer ju in en hel del kommentarer som: "Jag har frågestund, ställ gärna en fråga"..
Jag brukar ignorera dom och radera men denna gången frågade jag helt enkelt varför ska jag gå in och fråga dig någonting om jag inte läser din blogg? Är inte frågestunden till för dina läsare? För de som är intresserade av dig och vill veta mer vilket jag inte är??
Det tog hus i h*vete. Men snälla nån. Du har mage och komma in i min blogg, göra reklam för din egen och sen när man ifrågasätter, på ett icke snäsigt sätt, så får man skit tillbaka :P god damn. Vissa har verkligen inte stake att ha en blogg överhuvudtaget.

För tänk efter. Är frågestunden till för dig??? Eller för dina läsare???
För mig är det för mina läsare helt klart. Vad ska jag annars ha en frågestund till??

Men men nu har jag ett hjärta av sten och är dessutom aggressiv :) som hon så fint uttryckte det: "skulle vilja studsa min näve på deras fina näsor."
Jag tycker det är ganska intressant att ifrågasätta om de är nåt jag själv tycker är knasigt eller kanske rent av inte gillar. Det är väl bara och svara tillbaka, på samma sätt som jag skrev och så är det bra sen. Men att bete sig som ett litet barn blir ju bara drygt.
#1 - - Frida:

Var tidigare en mordbrand här i "byn" där jag bor tidigare i veckan.. alltså här brukar det aldrig hända någonting.. är ju så himla litet.. var typ 3 killar som slagit ihjäl en 57 årig gubbe och sen tänt på huset för att få det att se ut som en olycka men polisen var snabb.. tack och lov!Fyfan vilka hemskheter det händer runt om i världen. Fattar inte hur man kan göra såna dumheter :(

#2 - - Frida:

Äckligaste är att killarna går på min skola, är bara 19 år gamla..Nej gud vad synd! Hemskt att hon dog ju :( :( Huvva. Ja, världen har blivit ett riktigt litet helvete.. eller kanske inte världen men människorna här på jorden. Inte alla såklart men den dåliga sidan av människoskaran verkar öka drastiskt :(

#3 - - Molly - MOLKAN.SE:

Svar: Jag hoppas det är snyggt på :)Haha, tjejen verkar ju störd! Ibland tror man nästan att halva världens befolkning är förståndshandikappade.Hon kommterar i din blogg att du ska fråga en fråga i hennes frågestund när du inte ens läser bloggen, ehm.. jag skulle ha frågat "och vem fan är du?" :P

#4 - - Sandra:

Har suttit här & beundrar din bloggdesign ett bra tag nu. Den är superfin & riktigt välgjord. & profilbilden på dig är helt underbar. Vart är den tagen nånstans?

#5 - - Kristina:

Haha ja de där var ju lite lustigt.. men det är ju helt sant de du skriver.. Om du inte läser personens blogg, då kan man ju inte ha någon fråga? Haha.

Man kan inte göra annat en att få sig ett litet gott skratt när det gäller sådana saker.Vad lustigt med den där masken då, man kanske ska doppa ner hela ansiktet i bunken om man ska hinna? Men försöka skydda ögon, mun och näsa på något bra sätt?Ha en bra kväll =)

Kristina

#6 - - Kristina:

Haha ja, det är ju inte direkt trevligt att man inte kan ta en vanlig diskussion heller, utan går direkt till försvarställning. Men hon kanske kom på att det inte är otrevligt att fråga varför? Men iofs.. har man inte någon som ställer frågor kanske det är ganska jobbigt.ja micromiss borde ju veta.. för det var ganska lustigt.. eller så kanske man ska få hjälp av någon annan att applicera den? Eller så har vi förbaskat bra vatten i norra delen så man måste ha i lite mer ;)// Kristina

#7 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Störda jävla person. Ursäkta språket, men vad gör hon? Det är inte okej att posta en sån kommentar för anledningen till en frågestund är att ens läsare undrar över saker. Smisk ska hon ha!

#8 - - Anonym:

så fin blogg! älskar designen och blommorna:)

En fråga, hur flyttar man in menyn över header så som du har det?

#9 - - Pia:

Men oj....fattar inte att man inte har något hyfs i kroppen...verkar som att man kan bete sig hur som helst i bloggvärlden...kanske inte hade vågat säga något om det var live..

Känner ju inte dig, men inte verkar du vara varken agressiv eller ha ett hjärta av sten, du verkar hur gullig som helst! Bara så du vet:)

♥♥♥

#10 - - Sofie:

har tänkt tanken att göra det samma men jag har inte gjort det..bra att du gjorde det för det är ju svårt att ställa en fråga till någon man aldrig hört talas om..hoppas du får en bra påskhelg! kram

#11 - - Babbi - Bloggdesigner:

Sådana där skitfrågor får jag oxo, fan ska man fråga någon man inte känner för?!?!?!? Godkänner aldrig.

#12 - - Sofie:

jag tycket också att man gör det för läsarna :)

#13 - - Jennifer:

du har helt rätt!

#14 - - Fia ♥:

Det är så frustrerande när folk skickar såna kommentarer. Vill jag fråga något i en frågestund väljer jag ju det själv. Man frågar ju kanske nåt i en frågestund om man har följt bloggen ett tag eller på något sätt har kontakt med personen så man "känner" h*n lite. Att bara skicka iväg en fråga till nån random o aldrig igen besöka bloggen är ju jättetrist.Hoppas du får en bra dag :)

#15 - - Elin - Design&Makeup:

Haha, men precis. Jag fattar inte heller varför helt okäna människor ber mig ställa en fråga till någon jag inte vet om att hon existerar.Att hon tog åt sig och blev sur säger ju mer om henne, hon tog åt sig för att hon vet att du har rätt =)

#16 - - Petra:

Jag håller med dig. Varför ska man gå in och ställa en fråga i en blogg som man inte ens läser? Som man inte ens besökt någon gång.Tycker också att det är riktigt kul att det finns personer som blir arga för att man ifrågasätter saker och ting. Vad är meningen med och bli arg? Det är väl bara och svara på frågan eller det man har ifrågasatt och sedan är det bra med den saken.

#17 - - Kela:

Helt rätt!

#18 - - Zelly:

Du har så rätt så. Att folk kan bli arga för att man inte är intresserad av deras frågestund är så pinsamt från deras sida. Värst är de där som kommenterar när någon kanske har skrivit ett djupt inlägg, kanske om något allvarligt eller hemskt. Och så kommer den där jäkla kommentaren "kolla in min frågestund" "vad tycker du om min blogg". Jag blir gaaaallleeen.

#19 - - J e n [ foto, inredning & katter]:

Haha, ja sån där kommentarer har jag sett lite här o där. Jösses. Varför skulle man gå in o ställa en fråga i en blogg man aldrig läst, haha. Det finns folk till allt :)

Till top