Frågor om fjädrar..

Har fått frågor om fjädrar och blommorna i bakgrunden som jag har och vart jag får ta i dom. Jaaaa. Ett ord: GOOGLE!!! :) det ni vill ha, sök på det och vill ni ha det i scrapbook form, sök på det. Satt själv och sökte runt på just Scrapbook och fick upp en massor.
Och fråga mig inte VAD ni ska söka på eftersom det har jag ingen aning om vad just ni letar efter. Den som söker, han finner helt enkelt :)) och klarar jag det så klarar ni det.
Men nu vet ni det, allt jag hittar är genom Google och det är bara att söka på det man vill ha. Vill du ha löv. Sök efter typ leaf och scrapbook så kommer det upp. Endel kostar pengar och annat är gratis :)


Kommentarer
TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Vad tusan! Kan inte folk bara börja leta istället. Google är ju det bästa som finns och bara man använder det rätt så hittar man ALLT!Svar: Haha, ja, typ. Hon skuttar liksom och slänger med huvudet. Hon stångar helst med sig själv, typ. Får se till att fånga det i videoformat :)


2010-03-31 - 11:56:49 Website: http://tescho.se
Elin - Design&Makeup

De är lata.


2010-03-31 - 15:34:56 Website: http://www.designandmakeup.se
PinkNation

Folk är för lata för att googla. ;) ALLT finns på google :D


2010-04-02 - 21:57:14 Website: http://pinknation.se
victoria

jag har googlat som en idiot i typ 3 dagar nu och jag hittar inga finna scrapbook kits ! Kan du inte ge ett tips till någt fint kit i bra grafik ? :)


2010-04-16 - 13:50:20 Website: http://houseofvic.blogg.se/
Hanna Linea Jönsson

Åh, så fin design!


2010-05-27 - 14:49:31 Website: http://hannalineajonsson.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow