Härlig lördag på er godingar..

Vardag / Permalink / 1
Mormor och moster har varit här en snabbis och grattat mig nu på morgonen. Och snart ska vi åka till das Kupol och hämta ut antibiotika och smärtstillande till Whisky. Ska in och byta min kavaj också, den är fin men den var alldeles för figursydd och står ut vid höfterna, inte så som jag tänkt med andra ord. Kanske ska sätta lite sprätt på mina presentkort på MUS som lillsis och hennes pojkvän gav mig :) treeevligt. Men vad fasiken ska man köpa??? Vill ha allt där i butiken.

Zamme är helt till sig här hemma. Luktar ju wierd där Whisky varit men de blir ju bättre sen. Lite jobbigt just nu bara. Stackars :((

Här i Borlänge hänger molnen tungt och de spörregnar ute just nu. Ingen sol eller värme här inte. Usch. Men mindre än en månad kvar nu och sen ner till värmen :)
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja hehe :)

Haha, ja jag skulle fasen kunna tänka mig att bo i Gbg, hade förmodligen flyttat dit om vi inte skulle ha flyttat upp till Sundsvall. :) Skönt att ni snart flyttar, önskar att vi kunde göra det nu :DJa det är jättekonstigt, för det var verkligen skillnad.

Till top