H*vetes analkörtlar..

Pälsklingarna / Permalink / 11
Whisky har inte ens varit hos oss i 1 vecka och han har redan inflammation i analkörtlarna. IGEN.. Tur att det iaf började igår kväll och inte på en lördag/söndag som de brukar göra då allting är stängt och endast akuten är öppen. Så nu har vi tid kvart över tre i Falun och sedan hoppas jag verkligen veterinären kan ge oss en skriftlig rekommendation att de bör avlägsnas så vi kan skicka in det till Agria. En operation kostar ca 10 000 kr, vilket är helt jävla sjukt. Dom vet ju hur de ska ta betalt det är ett som är säkert.
Hjärtskärande och se lilla killen ha ont :( men han klarade natten bra tack och lov. Det brukar vara mycket värre. Svullnaden har inte gått ner och det har inte blivit större. Hoppas det fortsätter så tills vi ska åka in.

Vad hände med solen och 15 grader varmt??? Det kom inte hit till Borlänge iaf :P
Nu ska jag trycka i min frukost sen ut med andra vovven.
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Neeeh usch stackars liten!:( Vad hemskt!:( Hoppas verkligen ni kan få det opererat, kan inte fortsätta på det viset!:(

#2 - - Rosa:

Hej Candis !

Jag beundrar dig jätte mycket. Du är jätte duktig.

Jag har en fråga som hade varit väldigt roligt om du ville svara på.

Jag undrar nämligen vart du hittar dina fina scrapbooking saker, t.e.x fjädrarna och blommorna mm.

Ifall du kunde nämna någon bra sida, eller där det finns scrapbooking som man kan ladda ner.

Tack så mycket i förhand.

#3 - - Sofia:

Hur kommer det sig att vissa hundar/katter får så? Har hört om nån katt som fick inflammation där. Visste inte att det gick att åtgärda med operation, men liksom vad är det som händer?Hoppas vovven mår bättre snart och veterinären kan hjälpa er, och att inte försäkringsbolaget strular. Vet själv hur det kan vara då veterinären vill göra en allergiodling på vår katt, men försäkringsbolaget är inte helt på det klara, och bara odlingen kan kosta runt 40tusen, det är ingen behandling inkluderad i det :(Lycka till :)

#4 - - Belial:

Usch då. Har samma problem med min hund. Inte kul med dom där inflammationerna. Och håller med om att det alltid lyckas dyka upp under helgerna av någon anledning. Hoppas ni får hjälp att få ut på försäkring i alla fall. :)

#5 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer || Fototävling pågår:

Nusse då :( Hoppas det ordnar sig. Håller tummen!

#6 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Ush, min mosters mans hund hade lika dant i veckan och var hos veterinären igår. Tråkigt när det blir så.. Dock har ni en bra veterinär så ska de kunna visa er hur ni kan hjälpa till att tömma de. Det sa min veterinär till mig iaf när hon frågade om min lillkille hade haft problem med det. Tur för mig så har han inte haft det (än)..Hoppas han mår bättre snart!

#7 - - Mikaela:

Svar: Usch vad hemskt :( Ja, minst sagt. Det finns många hemskt sjukdomar men Cancer är väl ändå den absolut värsta :(

#8 - - Linn:

sv: (Y)

#9 - - TSUKII ♥:

åh vad jobbigt! stackars liten :( hoppas det blir bättre snarast <3

#10 - - Elin - Design&Makeup:

Nej stackars liten :(Jag åkte till Göteborg idag, det var helt sjukt. Då vi var i Trollhättan och väntade på tåget frös jag rumpan av mig, då jag kom till gbg var det som att kliva ur ett flygplan i ett varmt land. Alltså inte lika varmt såklart, men samma kvava luft och många grader varmare än i thn. Tänk vad några fjuttiga mil kan skilja.

#11 - - W e b - L i n n . n o:

Uff stakkars liten

Till top