Nu slaskar det..

Vardag / Permalink / 2
Blivit klar med några designer nu som ni har sett. Pysslar med en bakgrund åt en tjej nu och väntar på bilder ifrån en annan. Kön sjunker sakta men säkert. Känns jätteskönt.
Fixat min egen bakgrund lite och ska fixa lite på footern och sånt senare ikväll om jag inte hör nåt mer från henne som skulle skicka bilder.
Precis varit ut med Zamme och efter det var de Zigge som fick sig en promenad hehe lite småjobbigt att först gå ut med en och sen den andra men det är ju motion iaf. Slaskigt som fasiken ute. Man tycker ju att han här på området som har plog borde vara lite snäll och kanske försöka skrapa bort lite, men nejdå. Han får ju inte betalt för det och varför ska man vara snäll? ;P

Ska ta och hoppa in i duschen nu. Skulle behöva en inpackning till håret. Vill gärna ha den där Absolute Repair från Loreal men 299 kr känns rätt mycket just nu, även om de är 500 ml i den. De får vänta ett tag.

Var längesen Zammisen var med i bloggen nu :) så här får ni en liten på bild på lillen-som-hatar-blixten!
#1 - - Blue Velvet:

Åhhhhh, han är ju så söt Zamme!

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Så fin bakgrunnen ble med de blomsene de var jo skikkelig fine. :D

Åh lille zamme <3 Hihi den videon som jeg lånte av deg vettu... Den har jeg faktis sett andre har brukt på bloggen også. :P

Till top