Sara foureyes :)

Candis / Permalink / 14

Haha jag mår illa :D iiiiinte riktigt van. Och blev fruktansvärt störd när jag försökte ta en bild med systemisen och de blev bara en massa gröna reflektioner i bågarna. Ni som har extra ögon, hur gör ni när ni tar kort så de inte reflekteras i dom?? Ska tillägga att jag har antireflex i dom också!

 

#1 - - H:

Hahaha min sexiga sekreterare.... =)

#2 - - Molly - MOLKAN.SE:

Aww vad fiiint det blev :)



Jag minns när jag fick mina också, det var jätteläskigt. Men när man använt dem ett tag ser man verkligen hur dåligt man ser utan brillsen.



Hmm, jag tar ju nästan aldrig kort på mig själv med blixt när jag har brills, men jag brukar testa olika vinklar. Men det blir inga gröna reflexer för mig. Men det löser du :)

#3 - - Anna:

De gånger jag tar kort med systemis så tar jag faktiskt av mig glasögonen. Man brukar ju kunna ställa in skärpan i sökaren (heter det så?) så att det korrigerar till en viss grad i alla fall :)

#4 - - Anna:

Vad söt du var i glasögon förresten :)

#5 - - Tant Kim | Design:

Det är svårt med kort och glasögon tycker jag. :S har ju själv 4 ögon och blir aldrig bra med brillorna på. man får försöka ta utan blixt och inge ljus som kommer in i glasen kanske? Har inte lyckats själv ännu. :P

Lycka till kram

ps väldigt snygga bågar iallafall. :)

#6 - - Kristina:

Du passar i glasögon :D köpte du dem direkt hos optikern eller köpte du dem på favoptik?



#7 - - Catrin:

Super fint!

#8 - - Frida:

Jag fotar aldrig med mina glasögon ;D Där är lösningen, annars har jag glasögon alltid förutom när jag sover :P

#9 - - Elin - Design&Makeup:

Du passar ju jättebra i dem, hmm jag har inga glasögon men jag skulle nog försöka dämpa blixten (om man är tvungen att använda den) så mycket som möjligt.

#10 - - W e b - L i n n . n o:

you sexy bitch :P

#11 - - Ida:

Grymt snygg är du i glasögonen:)

#12 - - Maria:

Antireflexbehandlingen sitter på insidan av glasögonen för att man inte ska störas av refelktioner bakifrån... Den gröna refelktionen som du får på korten är antagligen "färgen" på antireflexbehandlingen... Jag tar alltid bilder uppifrån på mig, annars får jag oxå blixten i glasögonen... Hoppas du hittar en vinkel som passar dig och att du slipper få blixtreflektioner på bilderna...

#13 - - TSUKII ♥:

jag har också anti reflex men det blir aldrig nårra problem? det ska ju inte va det ;O

#14 - - Camilla:

Jättefina glasögon. Du passar jättebra i dom.



Jag var med min älskling o kolla på glasögon idag. Och självklart blev jag helt förälskad i ett par svart o rosa glasögon. Jag som nästan precis köpt två redan.

Men jag kan inte låta bli .... jag måste bara gå ner och beställa dom imorron hehehehe. Fast jag ska bara ha vanligt glas i dom eftersom jag bara hade tänkt o ha dom som smycken.

Till top