Recension: Dancoly Angel Professional

Makeup & Skönhet / Permalink / 1
Har fått äran att prova AngeL Marine Depth Spa serien från Dancoly för färgat hår. Var först lite misstänksam gentemot det eftersom mitt hår är lite som det är. Gör som det vill helt enkelt men detta är vad jag tyckte efter några veckors användning.

Beskrivning:

Produkterna tränger lätt in i håret och fyller på med fukt & näringsämnen samt reparerar skadat hår. De återställer det naturliga collagenet, vilket gör håret blankt & livfullt. Låga ph-värden, otroligt dryga och snälla mot håret.

Det gäller alla produkter färg, blekning som permanent. Produkterna är inte djurtestade. AngeL Marine Depth Spa serien med Marint Collagen dvs växtpreparat och aminosyror. Rikt på Marint Collagen som återfuktar, stärker, ger lyster och volym. Skyddar och reparerar skadat hår som blir blankt och följsamt. Marine Collagen bidrar till att förbättra hårets textur, vitalitet & naturliga skönhet.


Schampo: Trodde till en början att man skulle ha så mycket så det löddrade, men icke. Den är otroligt dryg och den ska alltså inte löddra. Fick först väldigt torr hårbotten av det men de försvann när jag började ta mindre hehe. Doften är det som drar ner betyget faktiskt. Det är en väldigt speciell doft, inte "fruktig" eller "blommig" som de flesta andra produkter och påminner mer om hav och det måste ju vara för att den innehåller ingredienser från havet och för att det är en spaprodukt.
Pris: 140 kr

Balsam: Även denna är otroligt dryg och efter användning är mitt hår jättemjukt och glänsande. Dock är även doften här densamma som med schampot och de andra produkterna.
Pris: 140 kr

Hair Soften Spray: Denna är min favorit :) håret blir jättemjukt och frisset försvinner. Akta er dock för golvet blir lite småhalt efter att man använt det haha.
Pris: 130 kr.

Refining Oil: Denna skyddar vid plattning och föning av håret och motverkar torrt och frissigt hår. Innehåller även skydd mot solen vilket verkligen är perfekt nu under sommaren. Tycker även den har varit otroligt bra.
Pris: 110 kr

Nourishing Cream: Denna har jag inte använt mycket av eftersom jag blev så kär i oljan och sprayen och för mycket produkter i håret gör det ju tyvärr fett men de lilla jag provat det så var den bra.
Pris: 160 kr.

Resultat: Produkterna var över min förväntan så jag är superglad :) mitt hår blir glansigare och inte lika frissigt och strävt som de brukar vara. Dock är det bara doften som drar ner på betyget. Den skulle varit lite fruktigare på något vis. Så svårt att förklara.


#1 - - emma:

Om du vill att schampot ska löddra en gång för det är oftast då man tycker det känns frächt, så kör med schampot två omgångar :)

Till top