Dinnertime

Gott & Mindre Gott / Permalink / 15
Ikväll stod älsklingen för maten :) Fårostgratinerad fläskfilé, gudomlig, och han gömde ju desserten tills det var dags och han hade ju gjort en helt gudooomlig citronglass i ett citronskal. NOM NOM. Fick lov att spara halva tills senare ikväll. Min duktiga älskling.

Så nu ska vi bara dega resten av kvällen och kanske blir det lite Avatar på det hela eller någon annan film :)) har även bestämt för att bli ljus i skallen till sommaren. Så de blir avfärgning och grejor och en massa tur haha. Älsk ställde gärna upp för att hjälpa mig, för jag ska slänga i slingor och sånt så :) han är en klippa. Kisses

#1 - - Sofie- Amor vincit omnia:

det ser riktigt gott ut :)

#2 - - Linda - ndaiL:

va duktig han är, ser ju grymt gott ut!!!

#3 - - Junitjej:

Så smarrigt me hemmagjord glass!

#4 - - W e b - L i n n . n o:

Den isen der så god ut. :D

#5 - - Anna:

Åh, den där glassen såg riktigt god ut :D det gjorde visserligen maten med :) ha en bra kväll! :D

#6 - - Sara A:

Åh så gott maten ser ut att vara...



Ska du avfärga håret själv eller hos frisör??

Jag har hört att det är rätt riskabelt att just avfärga håret själv då det kan bränna av hela håret om man gör fel. Tänk på det.

Jag var lika mörk som du, nästintill svart, och fick för mej att bli ljusare a la Jennifer Aniston tidigare i våras. Jag blekte mitt hår, två gånger fick jag göra det och sen färga det ljusbrunt hos frisören. Men håret blev så slitet... herregud aldrig haft så slitet, trassligt och torrt hår innan. Man e ju van att det blir så blankt och lent när man färgar det annars. Var beredd på detta!!!

Jag tycker du ska göra avfärgning och slingor hos frisör. Gå till Burgårdens frisörutbildning (ligger vid scandinavium) På onsdagar kl 13 är det öppet hus och då tar tredje års eleverna emot kunder för klipp och behandlingar. Det kostar inte alls mycket och dom är jätteduktiga. Dock tar det lite tid då dom är extra noggranna och måste göra utvärdering med sin lärare mm, så man får ha tid. Men det är väl värt det. Jag betalar 400 kr för klipp och behandling (färg el sling) så värt det!

Lycka till och ska bli spännande å se hur din resa från mörk till ljus blir ;-)

#7 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Tack Sara! Jag hoppas det går bra men jag är faktiskt lite spänd oxå. Det såg ju riktigt gott ut! =)

#8 - - Sara A:

Apropå ljust långt hår så diggar jag denna frisyren http://www.stylesearch.se/storage/albums/0881d706-6cf9-4e8e-9bca-5401e7591867big.jpg



Funderar på å klippa mej så nu när mitt hår blivit så slitet så måste det klippas en hel del, men jag vill fortfarande behålla så mycket som möjligt av längden och då tror jag denna frillan skulle bli kanon :)

#9 - - Sandra:

Han är ju riktigt duktig... Den där glassen ser smaskens ut, den skulle jag nog inte tacka nej till ;D

Så du ska bli blond? Ett tips är ju att göra det hos frisören, då blir det alltid bra och Hon/han bör väl börja med att göra en del ljusa slingor och sedan fylla på med sådana tills du blivigt såppas ljus. (alltså att man får göra slinogr pö om pö och inte alla direkt). Frisören "vet bäst". Men det är ju alltid så dyrt! Blondering sliter ju så himlans på håret! Men annars får du väl prova själv och då inte färga allt på en och samma gång.. Lycka till =)

#10 - - ElinArmour:

Usch! Såg ju nästan fööör gott ut! :D

#11 - - Blue Velvet:

Vilken duktig man du har!!! =)

#12 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Live, Love & Laugh:

Uuuh d såg faaarligt gott ut!:D

#13 - - Malin:

hihi men så söt glass!! =)

#14 - - Martina:

Vad gott det såg ut, duktig din sambo är! :)



Önskar er en fin söndag.

#15 - - Ramona:

Åh vad smarrigt det ser ut. Du skulle inte kunna slänga upp reseptet på efterätten blir så sugen på att göra en själv =) Kram

Till top