Du kan nu beställa design..

Bloggdesign / Permalink / 2
Nu har jag öppnat beställningarna igen :) så nu kan ni beställa igen. Priser är ändrat och det är nu dyrare att beställa. Detta är för att inte det ska välla in beställningar som sist då det var 12 st på kö och på slutet kändes det som att jag bara slafsade ihop designer för att få ner kön så fort som möjligt. Det är helt enkelt för att du ska kunna få en mer välgjord design.

Tänk som vanligt på att när du beställer en design ska du vara tillgänglig så ofta du kan för att den ska kunna bli klar inom en rimlig tid. Det går inte att skicka ett mail om dagen med en massa ändringar som ska göras. Ni kan ju ha det lite i åtanke iaf :)

#1 - - Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv:

Åh vad skoj :)

#2 - - Annette:

Hej,Ja försökte skicka till dig på Hotmailen men det gick inte. Det är så att jag vill verkligen ha en designe av dig :) Det kommer bli efter den 25 när ja fått pengar. Så det hade varit bra om vi kunde hålla kontakten genom något :) Så ja kan skicka min bild ja vill ha upp på mig och Namn. och så klart priset hehe.. det är den 4 designer nedifrån som ja tänkt mig,körsbär på ena sidan och en drinksglas på andra..

Till top