FÖRSTA MAJ

Vardag / Permalink / 7
Vaknade upp av musik från grannen under vid halv nio :( och de spelar fortfarande. Det som är bra är att de inte kan komma och gnälla sen om våra hundar skulle skälla hehe. Men inte direkt kul nu när älsk ligger och har ont i skallen och ska försöka vila innan vi åker till Ikea. Går ju inte att slappna av med de dunket.
Killen som bodde här innan har nog "ljugit" lite för oss. För han sa att de AAAALDRIG har spelat förut för han har sagt åt dom en gång :P hmmmmmm. De har spelat tre dagar i rad nu.

Nu börjar solen leta sig fram emellan molnen också :)) häääärligt.
Fick upp den otroligt fina spegeln igår också och så står det ljuspelare på vardera sida om den. Wee like.. Tror den här lägenheten kommer bli otroligt mysig och hemtrevlig och bo i faktiskt när vi väl har kommit igång.
Men den här bostaden är tyvärr bara tillfällig. Vi hyr den i andra hand i ett år framåt och sen lär vi flytta igen, antingen tidigare eller när kontraktet går ut och då även pga älsks jobb och jaaa, de är riktigt jobbigt att försöka hitta ett jobb när vi flyttat så mycket som vi har gjort. Men jag hoppas vi snart kommer fastna någonstans förhoppningsvis :) det ordnar sig. Samtidigt tycker jag det är väldigt roligt att åka runt överallt, dock inte packandet och uppackandet haha, men men. Allt roligt har sina små baksidor.

Men nu ska jag göra mig iordning och pussa på min älskling ♥

#1 - - Frida:

Sv: Jajuste! :)

#2 - - Marcus:

sv: Jahaja okej.

Hoppas ni får det bra i nya lyan btw :D

#3 - - Tess:

Hehe jaja...någongång ska ni väl känna er nerslagna. =) Klart att det ordnar sig! Det brukar alltid lösa sig i slutändan. =) Nej..isch packandet. =/

Nästa gång vi flyttar kommer det bli hus...förhoppningsvis. ;) Man ska aldrig säga aldrig...=)



Hoppas ni hittar massa skoj på IKEA. =)



KRAM

#4 - - Linda - ndaiL:

Åh va glad jag är att jag bor i hus ;)

#5 - - Sofia Werlin - mitt liv med LCHF:

Hoppas att de lugnar ner sig med spelandet sen!!

#6 - - saga:

du har verkligen en jättesöt blogg :) säkert redan många som har sagt det. men jag måste också säga det! :)

#7 - - S t y l i s s i m o:

mmm tror jag ska fixa kaffe till mig efter den bilden.. supersöt blogg har du..

Till top