Inga fler blombilder...

Gnälligt / Permalink / 19
Jag har fått nog och orkar inte med henne mer. Hon har ändrat bilderna, klippt i de förra för att de ska se ut som att det är nya bilder.. Så det blir inga fler blombilder nu från min del och efter allt är färdigt med anmälan och dylikt så kommer allting tas bort! De finns endast kvar som bevis just nu...

Och hon påstår nu även att jag får skylla mig själv som lägger ut dom på gratisSIDOR?! Min egen blogg menar hon antagligen, eftersom det är de enda stället där JAG SJÄLV lagt ut dom. Och hon erkänner ju även med den kommentaren att det är mina bilder. Varför inte bara ta bort dom när jag ber henne? Jag har försökt att be snällt, allvarligt mm men får bara en jävla massa skit tillbaka. Jag skiter i koder, färger mm. Men mina bilder, tagna med min kamera, då ser jag rött. Men det spelar egentligen ingen roll "lilla" gumman vart dom än ligger, för de skyddas av upphovsrättslagen ändå, även fast de skulle ligga på en gratissida!

Har ju även min sambo som vittne som var med vid tillfället då jag tagit alla bilderna. Några av dom ligger även kvar i kameran och alla ligger i en mapp på våran hårddisk.

Och nej, de hjälper inte att klippa lite till i bilderna, man ser fortfarande att det är mina!!!!!

---- Update ----
Nu är alla de nyare bilderna raderade ifrån inlägg och dylikt förutom de två som hon fortfarande har i sin header som är kvar som bevis som sagt. Orkar inte lägga ner mer energi på henne nu, och det hade jag ändå gjort om jag hade haft ett jobb att gå till 10 timmar om dagen. Jag hade FORTFARANDE sagt ifrån, jag sitter inte och letar efter någon, eller förföljer. Men när samma människa tar, gång på gång så lär man ju sig att hålla koll på en person. Och hon kan fortsätta snacka skit om att jag gnällt över koder, färger mm. Hon ljuger er rakt upp i fejset. Fruktansvärt manipulativ och verkar ha ett släng av mytoman i sig tyvärr. Det ENDA jag sagt ifrån om är när hon klippt i min bakgrund, använt mina BILDER med andra ord. Ingenting annat!!!!!!! Men hur ska ni kunna veta det?! Hon visar ju er inte mina kommentarer ens, för hon vågar inte.

Det är inte bara jag som råkat ut för hennes stölder utan vi är nog uppemot 10 st nu..
#1 - - Sally:

Usch, så tråkigt att det ska behöva bli såhär! Hoppas allt löser sig men jättetråkigt att människan förstör och att du numera väljer att inte längre använda dig av dina fina blombilder.

#2 - - Maria:

Man blir lite orolig. kan du ge adressen till hennes blogg?

#3 - - em:

Vad är adressen till hennes blogg? Usch stör mig på såna människor!



sv:

Åh, jag hade exploderat. Hoppas bilderna blir borttagna.

#4 - - Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv:

usch fy! du får börja märka dina bilder sara ;o inte skoj att någon ska sno dom så du måste ta bort bilderna :( Kram!

#5 - - Linnéa:

Så himla tråkigt att hon kopierar dina bilder. Hoppas det blir någon rätsida på det hela=)

#6 - - Nicole:

Jag skrev en kommentar till henne :S

Herregud alltså, hatar såna som inte slutar. Har ju själv en sån svans efter mig. JOBBIGT! Ska också polisanmäla nästa gång + allt därtill som man kan göra när det gäller upphovsrätten.

#7 - - Babbi - Bloggdesigner:

Helt bedrövligt...

#8 - - Sally:

Sv: Jag förstår dig verkligen! Det är så tråkigt att det ska behöva bli såhär, att du ska behöva sluta med din blommiga stil. Det är jättesynd tycker jag!



Jag kikade precis in på människans blogg och jag förstår mig verkligen inte på henne! Hur har man mod till att skriva ett inlägg när det är en själv som gjort fel? Sen förstår jag verkligen inte varför hon har printscreen på din beställningsdesign och en på Tsukiis tidigare designer. Den blommiga stilen har du haft väldigt länge och jag kan säga att den är unik för just dig.



Hoppas du kan göra någonting åt detta och inte låta henne ha kvar bilderna! :)

#9 - - Elin - Design&Makeup:

Jag kikade in för att se om hon hade tagit bort det och såg inlägget hon skrivit.



Skrev till na att hon faktiskt får skärpa sig, som man bäddar får man ligga, hon har ju stulit från många fler än dig och att det är inte konstigt att du och många fler kollar till henne. Dessutom har du ju faktiskt sagt att hon inte får använda bilderna så jag föstår inte problemet ,varför accepterar hon inbte bara och tar bort dem istället?



Jag blir fan ledsen då du ska behöva ta bort bilder som du så stolt vill visa upp, så ska det INTE vara!! :(

#10 - - Tsukii:

hahahha fy fan! det är SÅ jävla självklart att idiotjäveln inte ens våga publicera kommentarer som ALLA copycats där ute aldrig gör! så jävla patetiskt med sånna människor som inte fattar.. och ska de säga något så ska de för fan stå för konversationen som för övrigt är nonsense för att de egentligen inte har nån rätt att säga nåt! och ska de snatta från andra så ska de för fan ta till sig när man säger till!!



de måste ha seriösa problem som ens vågar öppna käften och säga emot när det är de som är tjuvar! Det är fan som om jag går till hennes tomt och plocka hem mig lite saker därifrån och gör om, eller om jag skulle sno hennes cykel och måla om och flippa ur när hon "kommer på mig".. för helvete, samma jävla sak.. STÖLD!!

#11 - - LIFEISWHATYOUMAKEIT.:

Fyfan vad tråkigt att det finns såna människor. Och att hon vägrade erkänna där ett tag? Hahaha. Patetiskt... :)

#12 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Du, skriv adressen till hennes blogg, jag måste gå in och kolla på den! Allt på hennes sida är säkert snott från andra!! (Jag godkänner inte kommentaren!)

#13 - - Malin:

Vem är hon? Länka till henne - så kommer hon inte ha tid o sno bilder sen ;)

#14 - - Anonym:

usch vad hemskt ! Att man ens tänker tanken ?



jag säger som alla andra, snälla länka henne ? Jag förstår att du inte vill ge henne uppmärksamhet men man vill ju gärna vara på den säkra sidan och kolla själv...

#15 - - Bella:

Jag tycker du är skitduktig som orkar allt detta :)

förjävligt hur folk kan vara, man blir ju inte sugen på att lägga upp bilder man tagit ens, så ska det ju inte behöva vara! Man vill ju visa upp dem fina bilder man tar, utan att någon annan ska låtsas att det är hennes :/.

#16 - - W e b - L i n n . n o:

Blææææ. En ting er å ta, Men når man får bedskjed om at det ikke er greit så tar man jo vekk det.

#17 - - TSUKII:

angående dina kommentarer du har fått ovan gällande detta inlägg så tycker jag inte att du borde länka henne eller ens ge henne publicitet. DU behöver inte BEVISA något för alla andra som tvivlar på dig. Jag och de andra vet mycket väl vad du ofta få gå igenom och du skulle absoolut, aldrig aldrig nånsin få för dig att ljuga eller skriva sådär.. så himla patetiskt alltihopa.



Men hoppas att hon verkligen förstår nu och slutar, det är ju inte kul när samma "misstag" upprepas.. man ska väl kunna visa upp sina kreativa bilder och verk utan att de ska behöva bli snodda eller att man själv ska gå igenom detta. Inte många som förstår det, men fan nångång måste de väl ändå börja inse att det är oacceptabelt

#18 - - Mirka:

Hon måste ju vara fruktansvärt pinsam den här tjejen. Jag har svårt för att tro att detta skulle vara en vuxen människa. Hade någon sagt till mig om bildstöld så skulle jag skämmas och be om ursäkt. Seriöst. Hoppas hon läser dina kommentarer så att jag kan hälsa henne att hon förmodligen har en riktigt kortvarig karriär i bloggvärlden.

#19 - - Linnéa:

Alltså, fy fan vilken dålig stil av henne! Jag blir själv sur även om det inte är mina bilder, stå på dig Sara!

Till top