Piano vs Techno

Vardag / Permalink / 7
Någon här i huset spelar piano på eftermiddagen :) det låter så himla mysigt och h*n är verkligen duktig. Bättre än idioterna under som spelar sitt jäkla dunka dunka varenda dag. Samma musik varje dag. Så himla tråkigt. Och fick jag välja skulle jag kunna lyssna på pianot varje dag utan problem. Väldigt avslappnande är det iaf :)

Har tänt ljus i hela lägenheten och vovvarna ligger här bredvid och nussar. Hittade lite ljushållare för mina votivljus från Partylite också :) måste ju börja elda upp lite nu hehe har ju hur mycket ljus som helst.
Lagt in massa bilder på våran digitala ram som älsk fick i föllispresent. Verkligen mysigt och kika på. Lade in en hel del ifrån Österrike såklart. Känns overkligt att vi bodde där i över 4 månader, but we did it och de var verkligen en härlig upplevelse och jag saknar faktiskt bergen hehe. De var sååå vackert.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll. Sorry om mina uppdateringar är tråkiga och innehållslösa just nu. Inspirationen kommer nog snart ska ni se :) XOXO

#1 - - Langenfeld Jean-Noël:

..Fortunately i'm not your neighbor .. :)

#2 - - W e b - L i n n . n o:

Tent lys her i dag jeg også, men gubben synes det ble så varmt at han blåste de ut alle sammen. :P



Mannfolk så ukoslige noen ganger. :P hehe



Åh vil rese rundt å ta bilder jeg også :P

#3 - - amanda wallin ♥:

vad heter textstilen du har på bilden ? ♥

#4 - - Stella:

Har en fråga, texten som du skrivit på denna bild, vad är det för stil? Och sen tänkte jag höra vad för "style" till photoshop du använt till "http://candis.se/2010/january/den-glasiga-texten-i-headern.html" det inlägget och i många av dina headers? :) Vore jättetacksam för svar! Ha det bra!

#5 - - Nathalie:

Man kan inte alltid ha inspiration och jag gillar den blogg iallafall :)

Har precis själv nyss flyttat och då ligger fokuset mer på att få fint hemma :)

Kramar

#6 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Åh, jag har undangömda Partylite-ljus någonstans. Champange-doft om jag inte missminner mig. Underbart!

#7 - - sara:

finfin bild.. :)

Till top