#1 - - Emsan:

Vad gulligt! =)

#2 - - Malin:

Åhmeh åhmeeeh! 'hoppar & studsar* KRAAAAM på dig! <3

#3 - - Elin - Design&Makeup:

Det är alltid kul att läsa att andra gillar det man gör =)

#4 - - Isabell:

Gulligt, men du är ju riktigt duktig på att sminka snyggt ju :) aviss ja ^^

#5 - - Kristina:

Sv:

Haha okej, jag fortsätter öva men all min eyeliner hamnar på ögonfransarna så jag blir galen ;) Men jag ska nog köpa en ordentlig liquideyeliner nästa gång (ska testa min cake först) för den jag har nu lämnar typ ingen färg.



Okej vad bra att hon bad om ursäkt.. Annars vore det verkligen idiotiskt då hon borde förstå att du har alla orginalbilder kvar. Aja, nu får vi hoppas på att hon inte försöker igen helt enkelt =) Ja de är trist att du inte känner att kan lägga upp favvobilder då du tar så hiiimla fina ju.



Kollade på dina gamla videoinlägg och fasiken vad du passade i den lite ljusare bruna tonen du hade på håret på de första vinläggen du gjorde :D De var då jag började följa din blogg förresten, när du vann MakeUpstore halsbandet+parfymen :D Haha. Länge sedan nu :p Hoppas du har en bra söndag!

#6 - - colourelle:

måste säga att jag håller med, man bir insprirerad av så mycket men du visar hur man gör och får det att se enkelt ut, ännu mer sporrande! Tänker definivt försöka mig på nåt jag med så fort jag får lön och kan beställa hem liknande grejer :D

#7 - - Emmelie:

haha okej tack så mycket :D så duktig är jag :P fin sminkning by the way, mer videos på de tack! kram

#8 - - Arzu:

Den make upén ska jag också testa..

Till top